Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - gameplay és részletek

Egy igen bőséges gameplay videót mutattak be az E3-on.

2011.06.10. 10:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Gyakorlatilag már alig kell várnunk a Skyrim-re, mégis olyan érzése van az embernek, hogy az az 5 hónap egy igazi örökkévalóság lesz. Akinek már most ez az érzése, kérem, hogy ne nézze meg a lentebb található videót.
Viccet félretéve, lássuk, mit lehet leszűrni ebből a 13 perces gameplay videóból. Todd Howard mutatja be nekünk, hogy mire is képes az új RPG. Elsősorban az új motort és annak döbbenetes képességeit isteníti, de meg is értem, miért teszi ezt, hiszen elképesztő a látvány. Természetesen harmadik személyű nézetben is játszhat, aki akar; erre pedig egy teljesen új animációt készítettek, hogy ne nézzen ki bugyután.
Egy új AI rendszer is bekerült a játékba, melyet Radiant Story-nak hívnak. Ez gondoskodik arról, hogy a játék mindig dinamikusan változzon, ne legyen két egyforma pillanat. A Diablo 2-höz hasonlóan, itt is mindkét karunknak más menüje lesz, természetesen más és más eszközöket is pakolhatunk beléjük. Az inventory is sokkal személyesebb lesz, mint az eddigi játékokban. Minden fegyvert, páncélt, vagy csizmát megnézhetünk 3D-ben, részletesen, ráközelítve az apróságokra.
Ahogy már egy régebbi screenshoton is láthattuk, a skill rendszer egy galaxist képez, és minden konstelláció egy-egy perknek számít, melyeken belül még más és más irányokba is fejlődhetünk. Ez mozgásban még gyönyörűbb, mint leírva.
Több, mint 150 kazamatát és megtalálható barlangot fedezhetünk fel a játék világában, a fejlesztők pedig megesküdnek rá, hogy mindegyikük "kézzel készült" és az egész világ aprólékosan, részletesen kidolgozott, hogy ne találkozzunk két egyforma helyszínnel.
Már alig győzöm kivárni ezt a fantasztikusnak ígérkező, vérbeli szerepjátékot. Egészen november 11-ig kell még rá várnunk, de megoldjuk. Érkezik minden platformra, így senkinek sem kell elhanyagolva érezni magát. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (3)

Balanses
Balanses 2011.06.10. 11:44
A francba is de tetszik! Remélem, hogy legalább egy annyira élő világot dobnak össze a srácok mint az Oblivionban. (vagy a The Witcherben). :P
Egyedül a map nem jön be.
EvolutioN
EvolutioN 2011.06.10. 16:01
Eddig idén a Witcher 2 a nagy befutó nálam, de lehet, h ez még azt is túl fogja szárnyalni :)
Kristályszív
Kristályszív 2011.06.11. 16:13
Azt mondjátok, nektek abszolút megfelel ez a primitív csapkodás? :S Én nagyon reméltem, hogy ezzel a leggyengébb ponttal kezdenek valamit, és elviszik úgy a Dark Messiah irányába. (Ami nem zárja ki a skilleket.) De fogadok, hogy továbbra sem lehet például partyban harcolni, mert menthetetlenül megsütöm/elnyesem a barátomat is. Mert csak hadnászás van, és a harc egy kicsit sem életszerű.
ajánlott olvasnivaló