Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új játékon dolgozik a Valve

A címet és a részleteket viszont még nem jelentették be - a legtöbben a DOTA 2-re tippelnek.

2011.06.20. 11:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy az előző héten megírtuk, komoly esély van arra, hogy az augusztusi gamescom rendezvényen a Valve új játékot jelentsen be. Pontosabban...már be is jelentették, mikor egy fórumos kérdésre Doug Lombardi igennel válaszolt, noha címet és részleteket nem árult el. A kérdés viszont egy saját, úgynevezett "microtransaction" típusú programra vonatkozott (Champions Online, Alliance of Valiant Arms, Spiral Knights, Global Agenda stb.), melyet bárki ingyen játszhat a Steamen, viszont a játékon belül egyes extrákért fizetni is tud. Nos, ezt erősítette meg a Valve igazgatója és több lap máris vadul találgatni kezdett arról, hogy vajon egy teljesen új projekt érkezik, vagy egy régi ismerős tér vissza a Steamre. A Gamespot és több nagyobb gamerlap is a DOTA 2-ről beszél, ám ezzel még várjuk meg a kölni expót. ■

hozzászólások (12)

goodboy007
goodboy007 2011.06.20. 21:34
A DoTA 2 egyrészt már majdnem egy éve hivatalosan be lett jelentve, másrészt el nem tudom képzelni, hogy ebbe a játékba hogyan lehetne beleépíteni a mikrotranzakciót.
Max a játékos saját avatarjának kinézetéhez vagy az account gyorsabb szintlépéséhez lehetne segítséget venni, de ezt nem hinném, hogy ekkora hírverés kellene, hogy megelőzze.

Másrészt idén év végére ígérték a DoTA 2-t és még szinte nulla konkretizált info van róla, úgyhogy épp időszerű lenne egy nagyobb lélegzetvételű bemutató a játék jelenlegi állapotáról.

A legjobban viszont az Episode Three-nek örülnék, az biztos:).
Madrac
Madrac 2011.06.20. 22:12
Hogyne lehetne? Pl csak nyolc kaszt van ingyen a tobbit megveszed. Amit emlitettel a plusz xp es a kinezetek. Fegyverek es targyak, melyek nem feltetlen jobbak, mint amit csata kozben megveszel, de mondjuk a rendelkezesedre all kezdeskor is. Es meg sorolhatnam a lehetosegeket. Es tuti a marketingesek kreativabbak.

Es igen, DOTA2 mar eleg reg be lett jelentve. ;)
Hype
Hype 2011.06.20. 22:19
Az a kép az mindent elmond, Newell bácsi jó lenne ha letenne már valamit végre az asztalra, valami half life szagút.
Royce95
Royce95 2011.06.21. 07:25
Te most minden fórumon beszólsz ember? :-D
Soproni
Soproni 2011.06.21. 12:55
Elkell hogy szomorítsalak, de Episode Three már tuti nem lesz. Még maximum a Half-Life 3 esedékes. És ha engem kérdeztek biztos hogy egyszer lesz 3. rész. Ugyanis egy ilyen remek történetet bűn félbehagyni.

Nyugodjatok meg! Már csak 15 évet kell várni rá. xD
ajánlott olvasnivaló