Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Prophecy - Episode 1: Inferno in Tulima

Egy tartalomban elég erős kiegészítőről adhatunk hírt.

2011.06.26. 17:09 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Gamigo, a Black Prophecy kiadója végre beszámolt arról, hogy mit is találhatnak majd a rajongók a soron következő tartalomfrissítésben. Szerencsére nem bántak szűkmarkúan sem az információval, sem pedig a tartalommal, így mindenki nagyon örülhet.
A legfontosabb újítás természetesen egy új terület lesz, mely az Enzo's Enigmatic Emporium of Exotic Elegance nevet viseli és egy új quest-hubként funkcionál majd. Ide a 15-ös szintet meglépő játékosok látogathatnak majd el, hogy folytassák kalandozásaikat. Egy fontos új feature is helyet kap a kiegészítőben, mely a bound sectors névre hallgat. Itt a játékosok feladata egyik szektorból a másikba jutni, melyek átjáróit különösen nehéz ellenségek őrzik majd, természetesen egy egész csapat szükségeltetik majd a kiiktatásukhoz. Ígéretük szerint további szektorok is érkeznek majd kisebb frissítésekkel együtt. Újragondolták még a kommunikációs felületet is, mely megkönnyíti majd például a bound sectorsban való előrehaladásunkat. A játékosok megismerhetik egymást avatarjaik alapján, és külön ablakban is cseveghetnek egymással. Helyet kap még egy játékbeli e-mail rendszer is, mellyel tárgyakat küldhetünk "postaköltség" fejében egy másik játékosnak.
Mindezeken kívül új munkákat, új sztori küldetéseket, új dinamikus küldetéseket, szabad bejárású zónákat, megváltozott PvP jutalmazási rendszert, fegyvertípusokat és új támadó, valamint védekező skilleket kapunk.
A kiegészítőt július első felére ígérik. ■

Black Prophecy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Prophecy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló