25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Battlefield 3 azt nyújta, amire a játékosok vágynak

Patrick Bach, a játék producere nyilatkozott a PSM3 magazinnak.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

A bejelentése óta szinte naponta jelennek meg különböző hírek a Battlefield 3-mal kapcsolatban. Ezúttal a játék producere, Patrick Bach adott interjút a PSM3 magazinnak, melye tíz oldalon keresztül foglalkozik a játékkal.
"A legtöbbször azt hallom az olyan játékosoktól, akik még nem játszottak Battlefield játékkal, hogy szeretnének egy olyan modern korban játszódó FPS-t, amiben minden megtalálható, ami a többi játékban, csak épp járművekkel és korrekt környezet-rombolással. Azt mondják, ez ütős lenne, más szóval ez az, amire a játékosok igazán vágynak."
Bach emellett kitért a Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 témára is, melyről elmondta, hogy a két játék teljesen más közönséget céloz meg, valamint a két játék nagyon sokban különbözik. A producer végül a többjátékos részt firtató kérdésre felelvén elárulta, hogy a BF3-ban tíz kifejezetten a két személyes kooperatív módhoz készült pálya kap helyet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Battlefield 3

Platform:

Fejlesztő: EA Digital Illusions CE

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés: 2011. október 28.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
Végülis:"hogy a két játék teljesen más közönséget céloz meg, valamint a két játék nagyon sokban különbözik".
Pont ezt kellett kiemelned az egész cikkből?!;-)
mark1993
mark1993 [259]
A Battlefield 3-at miért hasonlítgatják a Modern Warfare 3-al? Ez olyan, mintha ArmA 2-őt hasonlítanám össze az MW2-vel.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)