Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Battlefield 3 azt nyújta, amire a játékosok vágynak

Patrick Bach, a játék producere nyilatkozott a PSM3 magazinnak.

2011.06.27. 11:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A bejelentése óta szinte naponta jelennek meg különböző hírek a Battlefield 3-mal kapcsolatban. Ezúttal a játék producere, Patrick Bach adott interjút a PSM3 magazinnak, melye tíz oldalon keresztül foglalkozik a játékkal.
"A legtöbbször azt hallom az olyan játékosoktól, akik még nem játszottak Battlefield játékkal, hogy szeretnének egy olyan modern korban játszódó FPS-t, amiben minden megtalálható, ami a többi játékban, csak épp járművekkel és korrekt környezet-rombolással. Azt mondják, ez ütős lenne, más szóval ez az, amire a játékosok igazán vágynak."
Bach emellett kitért a Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 témára is, melyről elmondta, hogy a két játék teljesen más közönséget céloz meg, valamint a két játék nagyon sokban különbözik. A producer végül a többjátékos részt firtató kérdésre felelvén elárulta, hogy a BF3-ban tíz kifejezetten a két személyes kooperatív módhoz készült pálya kap helyet. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (2)

mark1993
mark1993 2011.06.28. 00:44
A Battlefield 3-at miért hasonlítgatják a Modern Warfare 3-al? Ez olyan, mintha ArmA 2-őt hasonlítanám össze az MW2-vel.
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.06.28. 06:18
Végülis:"hogy a két játék teljesen más közönséget céloz meg, valamint a két játék nagyon sokban különbözik".
Pont ezt kellett kiemelned az egész cikkből?!;-)
ajánlott olvasnivaló