Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II - bővebb információk

Lassan a végéhez közeledik a Diablo III kistestvérének fejlesztése.

2011.06.27. 17:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A 2009-ben hatalmas sikert arató Torchlight nem volt kétséges, hogy hamarosan folytatást kap. A fejlesztőket már nagyrészt jól ismerjük, együtt dolgoztak a Diablo sorozat eddig megjelent részein is, így a siker legalább annyira garantált, mint amennyire az volt az első rész esetében.
Azt ígérik, hogy azokat az elemeket biztos megtartják, amik az első részt annyira sikeressé tették és ezek közt emlegetik a humort, a rengeteg lootot és a pörgős akciót. Minden adott tehát egy vérbeli hack'n'slash játékhoz, mellyel reményeink szerint még a Diablo III megérkezése előtt üthetjük majd el az időt a nagybátyóra várva.
Érkezik még a játékkal a sokat hiányolt többjátékos mód is, melyet ingyen élvezhetnek azok, akik majd megvásárolják a teljes játékot. Játszhatunk majd tehát kooperatív módban a haverokkal, aminek biztos remek hangulata lesz. Aztán ott van még a TorchEd legújabb verziója, mellyel gyakorlatilag végtelen tartalmat generálhatunk a játékhoz. Új interfészt is kap a játék, ami letisztultabb, átláthatóbb lesz még elődjénél is. Reméljük nem egyszerűsítik azért túl a dolgokat! De fontos megemlíteni még a nyitott világot is. Azt vehetjük észre, hogy a Torchlight hasonló fejlődési görbét mutat, mint a Diablo sorozat. Ki tudja, lehet, hogy még a végén túl is nő rajta a harmadik résszel?
Vicces újítás még a nyugdíjazás lehetősége, mely azt jelenti, hogy a játékosok a maximális szintet elért karaktereiket nyugdíjba küldhetik, ezzel pedig előnyökhöz juttathatják frissen megalkotott karaktereiket. Lesznek még petek is és tudunk majd pecázni - a'la World of Warcraft.
További információkért pedig látogassátok sűrűn a hivatalos honlapot, ami egyre gyakrabban frissül érdekes tartalmakkal. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló