Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

ASUS U46 és U56 notebookok

Szépséges és vékony gépezetek érkeztek az ASUS műhelyéből.

2011.07.14. 13:44 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

Kimondottan ízléses és alig 1 hüvelyk vastagságú notebook családdal jelentkezik most az ASUS, melynek két és fél tagja van. Az U56 egyke, azonban az U46-ból kétféle verzió is érkezik, az U46E és az U46SV. Mindkét noteszgép igényes, jó minőségű burkolatot kapott. A vékonyságot egy szupervékony, 5,5 mm vastagságú 14 inches kijelző is garantálja - az U46 esetében - mely jelenleg a legvékonyabb a piacon. De lássuk, mi lapul meg a különösen vékony motorháztető alatt!
A notebookok második generációs, normál feszültségű Intel processzorokkal érkeznek és az Intel HM65 lapkakészletre épülnek. A videóteljesítményt az U46SV esetében egy GeForce GT540M biztosítja, 1 GB DDR3 memóriával - a másik két gép esetében az Intel GMA HD felel a feladatért. Rendszermemória tekintetében mindhárom gép 8 GB DDR3 memóriáig bővíthető, az adattárolásról pedig 5400, illetve 7200 RPM-es merevlemezek gondoskodhatnak, igény szerint, egészen 750 GB-ig.
A cég állítása szerint a gépek továbbra is energiatakarékosak, és 10 óra használatot ígérnek egy feltöltésből. Csatlakozások tekintetében egyébként kapnak a vásárlók a gépekkel egy ASUS exkluzív USB Charger+ csatlakozót, mely a szokottnál gyorsabban tölti fel a rá csatlakoztatott eszközöket, valamint a töltés a gép kikapcsolt állapotában is folytatódik. Természetesen ezek a portok már az USB 3.0 szabvány szerint működnek. De van még itt D-Sub, HDMI és két USB 2.0 csatlakozó is, valamint egy 0,3 megapixeles webkamera.
A gépek még nem kaphatóak, így árukról sem tudunk nyilatkozni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló