Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Paradox Interactive - gamescom 2011 line-up

Lerántották a leplet 2011-es gamescom felhozatalról.

2011.07.15. 13:40 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2011

Közeleg a gamescom 2011, a Paradox Interactive pedig már tudja, hogy mivel fog megjelenni az európai játékkiállításon. Lássuk, hogy mikre számíthatunk!

  • King Arthur II (PC - Role-playing Wargame)
   A történet sokkal az után folytatódik, hogy Arthur király kihúzta a legendás kardot a kőből, összehozta a kerekasztal lovagjait és békét hozott Camelot földjére, a szent grál segítségével. Ahol a legendák általában véget szoktak érni, a King Arthur II ott kezdődik és egy igazán hátborzongató történettel tér vissza.
   Megjelenés: 2012 első negyedéve.
  • Crusader Kings II (PC - Stratégia, RPG)
   A középkori stratégiai játék világában Európa területét hűbérbirtokokra szabdalták fel. A kormányzó háborúban áll a pápával, és a Szent Atya azt ígéri, hogy aki felszabadítja a Szent Földet, megbocsájtást nyer minden bűne alól. Árulókat győzhetsz le, törvényeket hozhatsz és nemesekkel tárgyalhatsz ebben a középkori stratégiai játékban.
   Megjelenés: 2012 első negyedéve.
  • Naval War Arctic Circle (PC - Stratégia)
   Ebben a nyílt vizeken játszódó stratégiai játékban a NATO, az Oroszok, az USA, vagy épp az Északi Szövetség erőit irányítva küzdheted előre magad a világuralomért.
   Megjelenés: 2012 második negyedév.
  • Salem (PC - MMORPG)
   A Salem egy fikcionális New England-ben játszódik majd, mely egy állandóan változó, nyitott online világban kap majd helyet. A régi és az újvilág egyaránt bejárható lesz és megspékelik még az egészet egy egyedi építkező és craftoló rendszerrel is, melyet az alkímia ihletett.
   Megjelenés: 2012 első negyedév.
  • Magna Mundi (PC - RTS)
   A játék megközelítőleg 400 népet és 300 történelmi évet ölel fel, melyben játszhatunk egészen Konstantinápoly bukásától a nagy felfedezések koráig. Igen nagyszabású stratégiai játékra számíthatunk a következő évben.
   Megjelenés: 2012 első negyedév.

  Mindemellett a rendezvény keretében tartott sajtótájékoztatón információk látnak napvilágot a Project Postmanről, és egy új MMO RTS játékról is lerántják a leplet a Paradox munkatársai augusztus 17-én, szerdán 13 órakor. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló