Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Panzer Corps

A Panzer General egyenes ági leszármazottja már megvásárolható.

2011.07.21. 10:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1994-ben jelent meg a Strategic Simulation Inc. (SSI) már klasszikussá vált játéka, a Panzer General. A körökre osztott stratégia mind a mai napig óriási rajongótáborral rendelkezik. Mivel egy jó évtizede nem érkezett hasonló alkotás, így a The Lordz Games Studio belefogott a Panzer Corps fejlesztésébe, mely a fent említett játék szellemi örököse. A kiadásért a Slitherine felel. A játékmenet minimális változásokon esett át, míg a grafika a mai monitorokhoz méltó felbontást kapott. Iain McNeil, a Slitherine munkatársa nyilatkozatában nem is titkolta, hogy a PG sikerét szeretnék megismételni.
"Ezzel a játékkal megpróbáljuk felidézni a stratégiai játékok aranykorát. Szeretnénk vele kifejezni mély tiszteletünket minden idők egyik legnagyszerűbb stratégiája előtt, és keményen dolgoztunk, hogy ugyanazt a hangulatot tudjuk nyújtani."
A Panzer Corpsban 400 különböző egység felett vehetjük át az irányítást, egy 26 küldetésből álló kampány során. A küldetések végkimenetelétől függően más-más kihívásokkal találkozunk, és más irányba folyik tovább a háború. Természetesen megtalálhatók benne a háború legfontosabb nemzetei, de a németek, oroszok, angolok, amerikaiak és franciák mellett találkozhatunk holland, albán, román, vagy épp görög alakulatokkal is. Egységeink - feltéve, hogy túlélnek egy-egy küldetést - fejlődnek, így a későbbiek során sokkal ütőképesebbé válnak, és új hadi technológiákat tesznek elérhetővé. A játékban van többjátékos mód is, így az igazi szobastratégák is összemérhetik benne erejüket.
A Panzer Corps elsősorban a régi rajongóknak szól, de érdemes tenni vele egy próbát azoknak is, akik nem találkoztak a körökre osztott stratégiák egyik koronázatlan királyával, a Panzer Generallal. ■

előző
következő
Megjelent a Panzer Corps
Megjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer Corps
Panzer Corps
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Panzer Corps

hozzászólások (11)

GeryG
GeryG 2011.07.21. 12:06
Nem, sajnos én sem tudok róla.
Krieger
Krieger 2011.07.21. 13:00
Régi nagy kedvencem, nagyon örülök, hogy felélesztették.:-)
Solyom2
Solyom2 2011.07.21. 14:54
Pont mostanában raktam fel a panzerg3 scorhead earth-öt és a west fronton is gondolkodok szóval valószínűleg kipróbálom.
konrad
konrad 2011.07.21. 15:03
A West Frontot próbáld ki, szerintem nem fogsz csalódni!;-)
McGuba
McGuba 2013.01.22. 14:18
Panzer Coprs-hoz magyar kampány készülőben!


[img]http://imageshack.us/a/img521/1631/v020.jpg[/img]


Egyelőre kilnec scenario játszható: az 1939-es magyar-szlovák "kis háború", a délvidéki bevonulás, a Gyorshadtest 1941-es oroszországi harcai három részre bontva valamint a Don-kanyar környéki harcok és a 70 évvel ezelőtti visszavonulás.

Igyekekszem a történelmi hűségre törekedni, szóval sajnos nem lehet majd Moszkvát elfoglalni a kerékpáros alakulatokkal. :( Valami pozitív(-abb?) végkicsengésre azért lehet talán majd a végén számítani, ha jól játszik a játékos persze.


[img]http://img706.imageshack.us/img706/451/v031.png[/img]


A mindenkori legfrisseb verzió letöltési linkje továbbra is a kampánnyal foglalkozó fő angol nyelvű forumon található:

http://slitherine.com/forum/viewtopic.php?f=147&t=36969
ajánlott olvasnivaló