Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

ASUS ROG Vulcan ANC Pro - csúcs minőségű headset

A CeBIT-en már bemutatott headset most megérkezett.

2011.07.21. 13:08 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

Az ASUS ROG (Republic of Gamers) családjába tartozó, csúcsminőségű és kifejezetten az e-sportok rajongóinak tervezett zajszűrős headsetje megjelent, a profi játékosok legnagyobb örömére.
Az aktív és passzív zajszűréssel egyaránt rendelkező Vulcan ANC Pro kifejezetten arra lett tervezve, hogy a nagy multiplayer eseményeken a zavaró zajoktól megszabadítsa felhasználóját és teljes koncentrációt biztosítson a játékra. Valljuk be, erre szükség is lehet, ha belegondolunk abba, hogy már két ember halk beszélgetése is kizökkenthet a lendületből. A 85%-os aktív zajszűrő része egy AAA-s akkumulátorral működik és maximum 40 óra üzemidőt biztosít, ez hivatott a gépek zaját és a többi, alacsony frekvenciás búgást kiszűrni; a passzív zajszűrő pedig 30 decibeles hangnyomással tompítja a már említett, háttérben zajló beszélgetéseket.
Súlya mindössze 320 gramm, így nem terheli meg sem a fület, sem a fejet, egy hosszúra nyúló meccs alatt sem, és ezt tetézi még a fület és a fejet körülölelő "emlékező hab" burkolat is, valamint a japán légáteresztő műbőr borítás. A két 40 mm-es hangszóró biztosítja a legjobb hangminőséget, az egyébként leszerelhető, lehajtható mikrofon pedig olyan zajszűrő technológiával lett ellátva, ami biztosítja a minden körülmény közti tiszta érthetőséget.
Végfelhasználói áráról az ASUS jó szokásához híven nem adott tájékoztatást, de hamarosan ez is biztos ki fog derülni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló