Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 regény, Andy McNab tolából

Szóhoz sem jutunk...

2011.08.10. 12:09 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Most már tényleg kijelenthetjük, hogy nem csak a folytatások, de a regények éve is a jelenlegi, ugyanis a sorra megjelenő játékok alapján összeeszkábált regények sora csak nő és nő. Ezt a sort erősíti a Battlefield 3 alapján írt regény is, melyet az EA szaktanácsadója és nem mellékesen ex-SAS kommandós ír.
A regény a Battlefield 3: The Russian (Battlefield 3: Az Orosz) címre hallgat majd és az említett Andy mellett még társszerzője is van, Peter Grimsdale. Andy egyébként rengeteg kitüntetést szerzett szolgálata alatt és már könyvet is írt Bravo Two Zero címmel, mely bestseller lett. A történet egy Gyima nevű orosz katonáról szól majd, aki a játék singleplayer kampányában is főszerepet kap. Természetesen sok akciót és sokszínű kalandokat ígérnek, ahogy azt a játék kapcsán is megtették már, s a történetet egyfajta dokumentum-jelleggel meséli majd el a szerző páros.
A játék története egyébként Henry Blackburn tengerészgyalogos törzsőrmester emlékeiből áll majd össze, mely arra enged következtetni, hogy a már jól megszokott, sokszereplős történetről lesz szó. A történet így ugrálni fog majd térben és időben is, s sok harcoló alakulat tagjának bőrébe bújhatunk majd bele. Az egyik ilyen szereplő, Dimitrij "Gyima" Majakovszkij lesz, aki a könyv főszerepét kapja, s egyébként egy karrierje alkonyán járó GRU kommandós. A könyv ott fog kezdődni, ahol a játék véget ér, így érdemes lesz először kipörgetni a kampányt és utána nekiállni az olvasásnak, így egy teljesen új nézőpontból ismerve meg az oroszt.
A Battlefield 3-ra október 25-ig kell már csak várnunk, ekkor jelenik meg ugyanis minden platformra; a könyv megjelenéséről azonban nincs információnk, de gyanítható, hogy a játékkal egy időben, vagy picit később fog a boltok polcaira kerülni. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló