Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Serious Sam 3 - játékmenet bemutató

Megérkezett az első hosszabb játékmenetet bemutató videó.

2011.08.15. 08:37 | GeryG | kategória: Játék

A Serious Sam 3 fejlesztéséről már sok évvel ezelőtt is volt szó, ám azóta csupán minimális információáramlás jellemezte a fejlesztést. Azóta megjelent néhány kép és egy trailer is a játékból, melyekből kiderült, hogy a stílus csak keveset, a látványvilág viszont annál többet változott az eredeti részekhez képest. Most pedig szemügyre vehetjük, hogyan is fest a játék a jelenlegi állapotában, ugyanis érkezett egy bő hat perces gameplay videó. Első ránézésre kicsit kihaltnak és élettelennek tűnik a terep, de a régi ismerősök (kamikazék, robotok és csontváz... bikák?) azért feltűnnek a színen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Serious Sam 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Serious Sam 3

hozzászólások (25)

4rc28
4rc28 2011.08.24. 19:28
Ez a játék szerintetek nem szép?! Sőt ocsmány?! Ti nem vagytok normálisak. Hányingerem van az olyanoktól akiknek csak a grafika számít és nem hajadó például 1-2 évnél idősebb játékot betölteni, mert nem szép, hiába nem próbálta soha. Erre csak egy szó van: Szánalmas. (akinek nem inge ne vegye magára)
GeryG
GeryG 2011.08.24. 21:07
Attól még, hogy valakinek nem tetszik egy játék grafikája, miért is szánalmas? :)
rootshaper
rootshaper 2011.08.24. 21:42
szerintem ez ocsmány, de vígan eljátszok a Carmageddon 2-vel... de tovább is megyek, a Heretic 2-t meg a Diablot is rendszeresen előveszem :)
hol az összefüggés? ocsmányság nem egyenlő a technológiai alulteljesítéssel. lehet bármilyen csillivilli gyönyörűséges, ha nincs stílusa (lásd Crysis 2). az is csúnya, de nem azért, mert 2 poligonból állnak az emberek benne.
in addition: a serious sam 3 grafikája pedig még technológiában sem brillírozik, ez a legrosszabb eset :)
rootshaper
rootshaper 2011.08.24. 21:46
még egy gondolat: adott egy videó egy játékból. egy vizuális anyag. emberkék, akkor mégis miről vonjuk le a következtetéseket, ha nem a grafikáról? ha jó előre elássuk a játékmenetet - alaptalanul, mert nem próbáltuk - akkor az a baj, mert még nem próbáltuk. ha meg a grafika kerül szóba, az a baj, mert - soha! - nem a grafika számít.

térjenek csak vissza a Commander Keen grafikájához, igaz Kain? mert abban is meg lehet különböztetni a fát az ellenségtől.
GeryG
GeryG 2011.08.24. 22:18
Nono, a Crysis 2 multi haverokkal egész kellemes kikapcsolódás három doboz Heineken után. :)
ajánlott olvasnivaló