25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Modern Warfare 3 - PC-n lesz dedikált szerver

Az Activision megerősítette, hogy lesznek dedikált szerverek.

Írta: GeryG 19 hozzászólás

Az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy az ősszel érkező Modern Warfare 3 PC-s változata támogatni fogja a dedikált szervereket. Az Infinity Ward előző játéka, a Modern Warfare 2 egy saját, úgynevezett IWNet rendszert használt a többjátékos rész működtetéséhez, ám ez nem nyerte el a rajongók tetszését. Ráadásul több gond és hiányosság is felmerült a rendszerrel kapcsolatban, így várható volt a lépés - amit a Black Ops esetében a Treyarch szintén meglépett -, hogy újból a dedikált szerverek felé fordulnak a fejlesztők. A játék november 8-án kerül a boltokba.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
!No Comment! Mivel a választ már leírtam:P
mark1993
mark1993 [259]
Az AlterIW rendszerén mennek azok a szerverek? Hogyan lehet AlterIW-n keresztül jáccani dedi szervereken? Nem bannolnak érte?
mark1993
mark1993 [259]
De ott nem lesz One Man Army perk:( És jó dolog One Man Armyval kempelni az atomért.
EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
Megcsinálták.
Csak azt MW3-nak hívják:P
mark1993
mark1993 [259]
Az előző profilommal is hasonlóan jártam, csak én nem vettem DLC-t. Azon a hackelt szerveren engemet bannolt a VAC, míg a hackert meg nem.
Könyörgöm, csináljanak egy olyan programot, amivel le lehet szedni az MW2t a Steamről meg az egész VACból és adjanak az MW2höz dedi szervereket :-( :-((
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (19 db)