Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Razer - Battlefield 3 szett

A Razer, amit csak lehetett, Battlefieldesített.

2011.08.25. 10:53 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

Nem bír magával a Razer cég továbbra sem, ugyanis sorra ontja magából a népszerű videójátékokhoz külsőleg remekül passzoló perifériákat. Nincs ez másképp most sem, csak annyi a különbség, hogy egy teljes periféria készletet terveztek a Battlefield soron következő harmadik epizódjához.
Lássuk akkor részleteiben is, hogy miből áll ez a gamer felszerelés! Az első ilyen kütyü egy billentyűzet lesz, mely alapját a BlackWidow Ultimate Gaming Keyboard biztosítja; erre húztak rá a cégnél egy Battlefield 3-as külsőt. Természetesen komoly igénybevételnek is ellenálló, mechanikus billentyűkkel operál, hogy a sok WASD nyomkodást is gond nélkül elviselje. Ezen kívül még öt fokozatú, különálló háttérvilágítást is kapnak a billentyűk, hogy este a sötétben se legyen gond a harc, valamint található egy mikrofon bemenet is a kütyün. Ára 140 dollár, illetve 140 euró lesz, és október 25-től lesz megvásárolható a Razer boltjában.
A felszereléshez tartozó, elengedhetetlen egér a Razer Imperator alapjaira épül, szintén Battlefield 3 külcsínnel felruházva. Az egérke 6400 DPI felbontással rendelkezik, kényelmes, jobbkezes kivitelben kerül forgalomba, valamint hét külön konfigurálható gombbal is rendelkezik. Ára 80 dollár, vagy 80 euró lesz, szintén október 25-től lesz megvásárolható.
Egy jó egér alá természetesen jó egérpad is jár, mely a Razer Scarab kemény egérpadjaként valósulhat meg. A Razer Fractal 2.0 felületi kialakítását használja, ezzel biztosít akadásmentes csúszást az egérpadon, mérete pedig pont megfelelő ahhoz, hogy bármilyen hirtelen mozdulatot is téve, ne hagyja el az egér a felületet. Ára 40 dollár, illetve 40 euró lesz, és a többi kütyüvel együtt lesz elérhető.
A konzolosokat sem hagyja periféria nélkül a cég, terveztek még egy Razer Onza Tournament Edition Xbox 360 kontrollert is, mely beállítható ellenállással rendelkezik az analóg stickek tekintetében, valamint négy gomb még háttérvilágítást is kap és természetesen hiperérzékenyek. Ára pedig 60 dollár, vagy 60 euró lesz.
Van még itt egy Messenger típusú táska is, mely egy kimondottan strapabíró, hatalmas szakítószilárdsággal bíró és természetesen időjárás álló kivitelben kerül forgalomba. Maximum 15"-es laptopokat tudunk benne szállítani, mellette pedig természetesen elférnek a szükséges perifériák is. 80 eurót, vagy 80 dollárt kell majd érte kipengetni.
Végül pedig egy iPhone 4 védőburkolatot is kínál a cég, mely szintén Battlefield 3 témában készült, és strapabíró szilikonból gyártották le. Erről azt hiszem, többet képtelenség nyilatkozni, akinek ez is kell, az még vágjon hozzá egy 20-ast az összköltséghez, euróban, vagy dollárban.
Tehát összegezzük akkor: ha valakinek tényleg mindenre fáj a foga - az menjen inkább fogorvoshoz - akkor összesen 420 eurót, vagy dollárt kell kifizetnie, mely a jelenlegi euró árfolyamon számolva 113752 forintnak felel meg. Akit pedig nem riasztottam el az árakkal, ezen a címen neki is kezdhet az előrendelésnek. ■

előző
következő
Razer - Battlefield 3 szett
Razer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szettRazer - Battlefield 3 szett

hozzászólások (7)

Oscar123
Oscar123 2011.08.25. 18:22
Elég nagy Bf b*zinak kell lenni ahhoz, hogy ezekre bárki beruházzon
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.28. 18:13
de hogy lehetnek olyan marhák, hogy egy árba teszik az Euro-t meg a Dollárt??? hihetetlen, hogy a Steam is ezt csinálta, és most már mások is ilyen hülyék? ezek hol a picsában élnek? robbanjon fel a gyáruk velük együtt... (megnéztem direkt, jelenleg 86 Ft-al több egy EUR egy USD-nél... okos emberek ezek, nemigaz?)

pedig jól néznek ki, az egér simán bevállalós lenne, de nem ennyiért, az egérpad meg meg is lesz, csak éppen dollárért, mert nem vagyok hülye...
kopé
kopé 2011.08.28. 20:39
Nah igen, ha megrendeled USAból akkor postaköltséggel is olcsóbb, mint euro-ért megvenni. :)
Hype
Hype 2011.08.28. 23:25
Hát a vicc az hogy az egérpadnál cirka 4 rongy, a billentyűzetnél ami személy szerint nekem bejön meg nem is lenne rossz lecserélni a mostani kb 9 éveset, az több mint 10 rugoval olcsóbb ha dollárban veszed. Hogy ezt nem veszik észre az már tényleg szánalmas. Valószínű úgy vannak vele, nem baj a hülye európai menjen a picsába az eurójával, nembaj igaz még a szállítási költséget is kifizeti a marha, plussz még amit ráraknak ilyen olyan vám.. X-(
Hype
Hype 2011.09.04. 17:54
Itt van egy egész jócsoportkép a cuccokról
ajánlott olvasnivaló