Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II - ár és az utolsó kaszt

Végre árcédulát kapott a játék, s megtudhatjuk, kivel játszhatunk még.

2011.08.27. 11:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Runic Games a napokban felfedte az utolsó, eddig ismeretlen kaszt kilétét a sikeres Torchlight folytatásában, azonban még fontosabb, hogy most már azt is tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék. Megnyugodhat mindenki, ugyanis a folytatás ugyan azt az árat kapta, mint az első rész, tehát 20 dollárért lesz majd letölthető, mikor megérkezik a nagyobb online boltokba az év későbbi részében.
"Bárki, aki játszani szeretne a Torchlighttal, meg tudja majd engedni magának, sőt, a haverokat is be lehet vonni egy-egy online vagy LAN meccsbe, további pénzmag kipengetése nélkül." - tudhattuk meg Max Schafer-től, a Runic Games vezérigazgatójától.
Az utolsó, azaz negyedik kasztot is felfedték végre, mely az Embermage névre hallgat - mely kimondottan jól hangzik szeretett anyanyelvünkön. Ezen az oldalon láthatjátok a történetének részleteit, s egy koncepció képet is a leányzóról, aki leginkább az Aladdin meséből ismert Jázmin hercegnőre hajaz, arcberendezés tekintetében. A kaszt specialitása a "hétköznapi" elementális varázslatoktól egészen az idő és a tér manipulálásáig terjed, mely nagyjából azt foglalja magában, hogy az Embermage teleportálhat a jobb pozíciók érdekében. Tehát a végső kaszt lista így fest: Embermage, Outlander, Berserker és végül, de nem utolsó sorban Engineer.
A megjelenésről sajnos továbbra sem nyilatkoztak, így bele kell törődnünk abba, hogy valamikor 2011-ben fog érkezni a játék. Konzolos verzióról is szó esett, azonban ahhoz, hogy ezt meg tudják oldani, az egész játékot át kéne alakítani, hogy belepasszoljon a memória limitbe. ■

Torchlight II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Torchlight II

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.28. 17:45
"embermédzs" FTW! :D
rootshaper
rootshaper 2011.08.28. 18:28
ugye :D
WoW-ban is imádtam az Emberworg-ot :D
ajánlott olvasnivaló