25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Modern Warfare 3 - kill streakek kukázva

Talán most eljönnek a várva várt változások?

Írta: rootshaper 15 hozzászólás

Sokan kritizálják az Infinity Ward és a Sledgehammer Games játékait azért, hogy kevés újítást visznek egy-egy teljesen új epizódba. Ilyen volt eddig a killstreak rendszer is, ami nem sokat változott az idők során, azonban most ennek vége.
A killstreak rendszer helyett a Battlefield-re hajazó pontrendszert kapunk majd, mely támogatásért, fragekért, és feladatok megoldásáért jutalmazza majd a játékosokat. Érdekes észrevenni, hogy a Battlefield 3 néhány aspektusban kezd a CoD-ra hajazni, és ez, amint látjuk, fordítva is igaz lesz.
Az Infinity Ward szerint a kilstreakek mókásak voltak, azonban vajmi kevés támogatást nyújtottak azok számára, akik próbáltak csapatmunkára törekedni és segíteni a társaikat. Nem nehéz észrevenni, hogy leginkább Deathmatch módra lett kitalálva ez a rendszer. Mostantól a streakek három külön csoportba lesznek sorolva: Assault, Support és Specialist; ezeket nevezik Strike Package-eknek. Mindhárom más területen segíti majd a játékosokat. Az assault csomagban általában támadó képességeket találunk majd, a supportban olyanokat, melyek a csapatunkra nézve előnyösek, végül pedig a specialista többféle perkhez tud hozzájutni.
Mindegyik pack másképp fog működni a harctéren; például a Suport pack streakje nem nullázódik le halál esetén, ami elég durva előnyhöz juttatja a támogatót. Végül pedig, nagy valószínűséggel a Black Ops-ban látott pénzes rendszer nem lesz megtalálható a Modern Warfare 3-ban, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

rootshaper
rootshaper [1614]
juhuuu!! :D
Yourmom
Yourmom [528]
LoL ez az egesz tokre ugy jon ki, mintha meg OK tennenek hatalmas szivesegett nekunk, azzal hogy ujitasokat raknak egy UJ reszbe :D Hat mit ne mondjak, koszonom szepen, hogy a 60 dolarert amit "kifizetek" nekik kapok egy pici ujitast... Kurva rendesek :D
EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
Ő erre gondolt;-)
Madrac
Madrac [4263]
Es ennek az agyonlassitott, unalmas videonak kene meghozni a kedvet a jatekhoz? :D
mark1993
mark1993 [259]
Az ilyet a BF és ArmA/OFP sorozatokban kiegészítőnek hívják. Hülye vagy, ha 10.000-et kifizetsz az ilyenért. Az ArmA2nek normális kiegészítője volt. Volt benne új hadjárat, hátizsák rendszer meg más játékmeneti újítások, míg a MW3ban annyi az újdonság, hogy máshogyan néz ki az M4-es és hogy más sisakot visel a deltás katona.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (15 db)