Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age Of Conan - The Savage Coast of Turan előrendelés

Már előrendelhető az ingyenessé vált MMO kiegészítője.

2011.09.05. 19:50 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Funcom előrendelési lehetőséget hirdetett a nemrég ingyenessé vált MMO szerepjátékának, az Age of Conan-nek az új kiegészítőjéhez. Már előzőleg nagyjából beszámoltunk arról, hogy mit fog tartalmazni a kiegészítő, de most új infók is napvilágot láttak vele kapcsolatban.
A The Savage Coast of Turan fogja összekötni a játék eseményeit, és az új Conan film történetét. A sztori 20 évvel a film eseményei után veszi fel az elejtett fonalat és a perzsiai mintára készült Ardashir területeire kalauzolja el a játékosokat. Itt a filmből megismert karakterek és szörnyek is feltűnnek majd.
"A The Savage Coast of Turan a kísérleteink következő állomása, melyekkel új, érdekes tartalmakkal kívánjuk kibővíteni játékunkat" - közölte Craig Morrison. "Ez az új kiegészítő rengeteg kemény küzdelmet és természetesen ezekkel járó kincseket és élményeket garantál a játékosoknak."
Most pedig következzen a lényeg: azok számára, akik nem bírnak magukkal, a Funcom egy Early Access Bonus pakkot kínál a játékon belüli bolton keresztül, ahol az összes új tartalomba betekintést nyerhetnek a játékosok. Ez az időszak csak szeptember 1-jétől 8-áig tart, úgyhogy aki kíváncsi az új tartalomra, az siessen! A csomaghoz tartozik egy upgrade, mely egy karakteredet 50-es szintre emeli azonnal hatállyal, valamint egy üres karakter hely is. Ezen kívül még olyan "apróságok" járnak a csomaghoz, mint a teve hátas és egy harcoló pet, a Sand Demon, akit a filmben láthatunk. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Conan - Hyborian Adventures

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló