Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Old Republic - lesz azonos nemű kapcsolat

A megjelenés után érkezik majd egy tapasz a hiány orvoslására.

2011.09.15. 08:02 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

- Figyi Pityu, mikor lehetünk már egymásé?
- Várjuk ki a patchet, majd utána!
... szólhatna a párbeszéd két azonos nemű Star Wars: The Old Republic játékos karaktere közt, akik épp a meleg házasságot tartják fontosabbnak a raid és a farmolás helyett. Mivel BioWare játékról van szó, nem maradhat ki a szexuális és egyéb kapcsolat lehetősége, de az azonos neműek kapcsolatától eddig elzárkóztak. Most azonban bejelentették, hogy lesz, de később.
Amikor a BioWare-t ezzel kapcsolatban kérdezték még a gamescom rendezvényen, kategórikusan kijelentették, hogy nem lesz erre lehetőség, azonban most, egy hónappal a show után már patch formájában kívánják beletenni ezt a funkciót is a játékba.
2009-ben egy BioWare közösségi manager kijelentette, hogy mivel a Star Wars univerzumban nincs olyan szó, hogy "meleg", vagy "leszbikus", ezért ezt a lehetőséget nem fogják belerakni a játékba. Ezt a gondolkodásmódot azonban most megváltoztatták, a BioWare beleírja ezen szavakat a Star Wars univerzumba. Mivel a játék nagyban épít a sztorira, ezért fontos szerepe lesz annak is, hogy ki milen kapcsolatban áll az NPC-kkel, vagy a többi játékossal. Mivel az azonos neműek kapcsolata csak később kerül a játékba, ez némileg elveszti érdekességét, ugyanis mikor lehetne jobban megfogni egy játékost, ha nem akkor, mikor minden új és érdekes? ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló