Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a GameStar magazin

Új design, új rovatok és S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl az új számban.

2011.09.15. 18:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Megújult designnal és új rovatokkal került boltokba a GameStar magazin legújabb száma. A tesztek és előzetesek mellett többek közt külön kult rovat indult a játékvilág iránt mélyebben érdeklődők kedvéért, és Göndöcs Gergely rajzai is megtalálhatók a lapban. Teljes játékként a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobylt mellékelik a laphoz tartozó DVD-n. A GameStar 2011. szeptemberi száma kétféle borítóval (The Elder Scrolls V: Skyrim illetve Gears of War 3) kapható az újságárusoknál. ■

hozzászólások (21)

McCl@ne
McCl@ne 2011.09.16. 17:12
Szó sem volt itt semmiféle színvonalas magazinról. Azok külföldön vannak, pl. az EDGE, meg ilyenek. A GS egy kommersz tucatlap, csak nagy a neve.
Zéta_n1
Zéta_n1 2011.09.16. 17:38
Mióta színvonalas magazin a GameStar és a PC Guru ? Egy ötös fokozatú skálán maximum 3.5 ér mindkettő , de ha választanom kellene közülük , akkor a PC Guru-ra szavaznék .
rootshaper
rootshaper 2011.09.17. 00:11
én részben sajnálom, részben örülök neki, hogy az online sajtó felváltotta a nyomtatottat.

örülök, mert több helyről sokkal több és naprakész infókat szerezhetek.

sajnálom, mert nem vihetem magammal a budiba a PC Dome cikkeket (nem, nem használok szuperokos telefont, se laptopot), nem rakhatom ki a polcra a gyűjteményembe, és valahogy az egész "szaksajtó" felhígult azzal, hogy boldog-boldogtalan írhat mindenről, csak egy blogot kell indítania. régen volt tekintélye egy Mocsy-nak, vagy Lily-nek (igen, Gurut olvastam, amíg Guru volt...), ma már annyi név van, hogy ember legyen a talpán, akinek megvannak minden játékstílushoz a kedvencei :)

amúgy a GS dizájnok szinte mindig ütősek, most sincs ez másképp. bár nagyon hajaz pár külföldi lapra, de ez nem feltétlen baj. végre nem a borítón van a tartalomjegyzék...
Playbahnosh
Playbahnosh 2011.09.17. 23:10
Ez mondjuk várható volt. Nem is most kezdődött a folyamat, már elég régóta folyamatosan veszítenek aktualitásukból a papíros magazinok. Egyre több embernek lesz internet hozzáférése, PC-je, laptopja, okostelefonja, terjed a WiFi lefedettség, stb. Mára már nagyon kevés olyan dolog van, amiben a papíros magazinok még lekörözik az online sajtót. Ilyen lehet például az exklúzív tartalmak, az ingyen játékok és egyéb cuccok, valamint az integritás. Sajnos egy nyomtatott magazinnál, főleg a gamer folyóiratokra jellemző havi megjelenéssel már nagyon kevés olyan dolgot tud nyújtani, amit az online sajtó ne tudna sokkal jobban. A legfrissebb hírek azonnali leközlése, naprakész információk, képlékenység (átírás, javítás), interaktivitás (fórumok, chat, blogok), média (képek, videók, hanganyagok), Web2, linkek további tartalmakhoz a neten, stb. Ezek mára már elvárt dolgoknak számítanak és ezek egyikét sem tudja nyújtani egy papíros (főleg havi megjelenésű) papíros lap.

Én személy szerint örülök neki, hogy mára már gyakorlatilag azonnal megtudhatok minden fontos hírt ami engem érdekel és gyakorlitag bárhonnan elérhetem ezeket. Ezért is válaszottam a Dome-ot, és maradtam azóta is Dome tag, pedig nem egyszer volt már kilátásban áttérés papíros újsághoz.
Kopiati
Kopiati 2011.09.18. 00:11
Az ingyen játék sem jelent akkora előnyt, hiszen, jártam már úgy, hogy csak a játék miatt vettem meg egy-két magazint, újságot átlapoztam aztán annyi...

Az exkluzív akciók meg manapság többségében netes akciók, vagy csak egy kódot adnak, és ezekből a dome-on bőven szokott lenni, beta kulcsokra egyebekre gondolok...

Talán a táblapc-k elterjedése megmentheti a formátumot valahogy, de akkor is ki adna érte pénzt, ha ingyen is megkapja. Gondolok itt a New York Times netes megjelenésének fizetőssé tételéről, ami csúfos kudarcnak bizonyult, még akkora olvasótáborral is.

2005 óta látogatom a pcdome-ot, azóta kb 2-3 papíros magazint vehettem...

Nah meg a netes formátumban is van még itthon piac, gondolok itt a demonicplayerre, amit nem régóta ismerek, de üde színfolt.
ajánlott olvasnivaló