Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - Xbox360 verzió és folytatás

Megtudtunk még pár érdekességet a nagy sikerű szerepjátékról.

2011.09.27. 09:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az már biztos, hogy a CD Projekt RED egyszerre több Witcher címen is dolgozik. Ezek közül lesz az egyik, a The Witcher 2 Xbox 360-ra készülő verziója, mely új sztori tartalommal, a 2.0 patch-ben hamarosan a PC-sek számára is elérhető Dark és Arena móddal, valamint egy új, négy perces intro videóval érkezik majd meg.
Természetesen a PC játékosok is megkapják majd ezt az új sztori tartalmat és a bevezető videót, "nagyjából akkor", mikor a konzol verzió elkészül. Jan Bartkowicz arról is lerántotta a leplet, hogy legalább még nyolc kulcsfontosságú fejlesztést kívánnak megjelentetni játékukhoz, és ezek nagy része a történettel lesz majd kapcsolatos.
"Egy pár eseményt még biztos, hogy hozzáteszünk a játékhoz, melyek nagy része a történettel operál majd. Háttértörténetet fognak megmutatni, vagy épp csak a világot teszik még kiterjedtebbé, valamint választ adunk majd azokra a kérdésekre is, melyek a The Witcher 2 végén nyitva maradtak." - számolt be az új fejlesztésekről Jan.
A fejlesztők azt is megerősítették, hogy az Xbox 360-as verzió mellett még egészen biztos, hogy van egy hasonlóan nagy kaliberű projekt a tarsolyukban, mely a The Witcher univerzumban játszódik. Az Xbox 360 verzióra majd valamikor 2012-ben lehet számítani, tehát vele együtt a sztori kiegészítésre is, melyet a PC-sek is megkapnak. A PS3 tulajdonosok pedig egyelőre Geralt nélkül maradnak, ugyanis még mindig nincs eldöntve, hogy elkészüljön-e a Sony konzoljára a portolás, vagy sem. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló