Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Syndicate - 10 perces gameplay bemutató

Egy bővebb betekintéssel ajándékoztak meg minket a fejlesztők.

2011.10.14. 13:49 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már ugye mindenki tisztában van vele, hogy készül a Syndicate, mely az azonos című klasszikus játék világában játszódik, azonban a készülő, új X-Com játékhoz hasonlóan itt is nézetváltásra került a sor, és egy ütős, akciódús FPS van kibontakozóban.
Sok érdekességre figyelhetünk fel a videóban, de mind közül talán a legfontosabb, az úgynevezett "breach" lehetőség. Ehhez kis magyarázat is kell: a sztori szerint mindenkinek az agyában található már egy bizonyos chip, amivel mindenféle előnyökre tehetnek szert a használói, főhősünknek pedig szintén van ilyen chip az agyában, azonban a katonai verzióból, így kerül szóba a breach. A lényeg, hogy távolról manipulálhatjuk ellenfeleink agyát a saját chipünk segítségével, így olyan dolgokra késztetve őket, amit lehet, hogy önszántukból nem tennének meg - például látványosan kinyírják magukat, vagy épp egymást.
Kicsit messze van még a megjelenés, így sok minden változhat a játékkal kapcsolatban, az viszont már most garantált, hogy felveszi a versenyt, még a Deus Ex: Human Revolutionnel is. ■

Syndicate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Syndicate

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló