Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - jelentős frissítés jövő héten

Jövő héten érkezik a játék eddigi legnagyobb méretű javítása.

2011.11.20. 18:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlefield Blogon jelent meg a hír, mely szerint a Battlefield 3 eddigi legjelentősebb javítócsomagja jövő héten jelenik meg. Finomítanak a teljesítményen, a játék stabilabban fut majd, kiegyensúlyozzák a fegyverek erejét, javítanak a csapatirányítási funkciókon, a kezelőfelületen, valamint néhány olyan funkción, melyeket a játékos közösség igényeihez szeretnének igazítani, mint például a kurzor sebességén. A blog bejegyzésben foglalkoznak a csalásokkal és más trükközésekkel is.
"Továbbra is figyelemmel kísérjük az adatokat, melyekből ki tudjuk szűrni azokat a játékosokat, akik csalással vagy más trükközéssel próbálnak tisztességtelen előnyhöz jutni. Rengeteg kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mit tegyenek a játékosok, ha nyilvánvaló csalással szembesülnek. Ilyenkor az a legjobb, ha a játékos Battlelog profilján a figyelmeztetés opcióra kattintnak, vagy az EA Help Desk-hez fordulnak és ott bejelentik az esetet."
A patch először PC-re érkezik meg, a konzolos változatok valamivel később kapják meg a maguk frissítését. A Battlefield 3 első komoly DLC-jére, a Back to Karklandra sem kell már sokat várnunk, mivel az a jövő hónapban válik elérhetővé, és új pályákat, fegyvereket és járműveket ad az alapjátékhoz. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló