Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Microsoft - továbbfejlesztett Kinect jön PC-re

Mind a hardver, mind a szoftver fejlettebb lesz az X360-as változatnál.

2011.11.24. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

A Microsoft jól halad a Kinect PC-re szánt változatának fejlesztésével, s most újabb információkat árultak el a mozgásérzékelős eszközről. A Kinect for Windows projekt vezetője, Craig Eisler elárulta, hogy az egyik legfontosabb újítás - amit az Xbox 360-as változatnál is rengeteg játékos emelt ki hiányosságként -, hogy az eszköz sokkal közelebb, hozzávetőleg fél méteren belül is pontosan képes érzékelni a felhasználó mozdulatait.
"Sok olyan partnerünk igényelte ezt a funkciót, akik részt vesznek a Kinect fo Windows programban, és a fórumokon is sokan foglalkoznak vele. Nagy öröm számunkra, hogy megvalósíthatjuk ezt, és még sok más fejlesztést is a megjelenés idejére. Az új eszköz sok olyan funkcióval bír majd, amiket a Windowsra fejlesztő partnereink és a felhasználók hiányoltak eddig."
A fejlesztők a rendszer több elemét is tovább fejlesztik, és a szoftvert is úgy alakítják át, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a PC-s környezethez. A Kinect for Windows leghamarabb jövő tavasszal kerülhet forgalomba. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló