Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes lett az Everquest II

Valamint megjelent az új kiegészítője is.

2011.12.10. 18:03 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Már korábban is volt egy ingyenes változata ugyan az Everquest II-nek, de külön szervereken voltak a játékosok. Ráadásnak egy újabb kiegészítő, a Sentinel's Fate is elérhetővé vált ingyenesen. A komoly limitációk persze még mindig életben vannak, az ingyenes játékosok nem használhatják a legjobb páncélokat, nem fejleszthetik egy szint után a képességeiket, valamint kevesebb tároló és karakterhely áll a rendelkezésükre.
Az ingyenessé válással egy időben elindult a játék legfrissebb kiegészítése is, az Age of Discovery, mely a szokásos új területek mellett pár igen érdekes újítást hoz a játékba. Mostantól mindenki szabadon megtervezheti álmai dungeonját, a hozzá szükséges tárgyakat pedig a szörnyektől lehet összegyűjteni. A régi Everquest játékosok már régóta könyörögtek a Beastlord kasztért, mely most végre belekerült a játékba, megjelentek a zsoldosok, belekerült a játékba a reforge, így megváltoztathatjuk a tárgyak tulajdonságait vagy épp kinézetét.
A legújabb LiveUpdate is most lett elérhető, a megújult Freeporttal, ahol rengeteg új küldetés is várja a játékosokat. Hamarosan jön majd következő is az újjászületett Qeynos-val. ■

Everquest II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Everquest II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló