Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - gondok a Back to Karkand DLC-vel

Az alapjáték után az első nagy DLC is gondokkal küzd.

2011.12.15. 16:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban rajtolt el a Battlefield 3 Back to Karkand DLC-je, mely korábbi BF játékok kedvelt pályáit és fegyvereit hozta vissza. A játékosok azonban szinte azonnal megszállták a hivatalos fórumokat, hogy különböző hibákra hívják fel a készítők figyelmét. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy a játék az új pályák betöltése során egy "Game Disconnected: you are missing content from the game" hibaüzenettel kilép. Emellett sokaknál a Battlelog nem érzékeli a DLC-t, így folyamatosan felkínálja azt megvásárlásra, így nem lehet felcsatlakozni egyetlen ilyen szerverre sem. A fejlesztők tisztában vannak a problémákkal, és már dolgoznak azok kijavításán.
További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy mától bármely PlayStation 3 játékos ingyen letöltheti a Physical Warfare Packot, mely két fegyvert (DAO-12 shotgun, Type-88 Light Machine Gun), valamint azokhoz különleges kiegészítőket tesz azonnal elérhetővé. Ez a kiegészítő korábban csak a játék előrendelői számára volt elérhető. A PC-s és Xbox 360-as játékosoknak egyelőre még várniuk kell, ezekre a platformokra csak valamikor később jelenhet meg a plusz tartalom. Természetesen a játék előrendelői e platformokon is hozzájuthattak már korábban. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (2)

gored666
gored666 2011.12.15. 18:57
Elindítod az origint, megjelenik a weblap ott Sign out, aztán bejelentkezel megint a battlelogba. Nekem ez segített remélem, remélem nektek is fog.
TBone142
TBone142 2011.12.16. 13:30
Nekem nem, muszáj volt igénybe vennem a Live Chat-et... LE előrendelő vagyok, az alap Bf3 sem indult, akkor is a Live Chat segített. Ilyenkor valamit variálnak az accountommal, aztán egy relog után jó lesz.
ajánlott olvasnivaló