Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - újrakalibrálhatják az arzenált

Még közel sem biztos, de azért nem lenne rossz.

2012.01.04. 12:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Alan Kertz, a DICE fő gameplay designere nagy változásokat szeretne eszközölni a fegyverekkel és a kiegészítőikkel kapcsolatban, ugyanis rengeteg olyan visszajelzést észlelt a fórumokon, melyek arra utaltak, hogy minden fegyverhez van egy legjobb összeállítás, ami a választás lehetőségétől fosztja meg a játékosokat. Kísérletezni persze így is lehet, de az leginkább a pontszámunkon fog majd érződni, persze nem pozitív irányban.
Természetesen ezeknek a változásoknak nem arról kell majd szólniuk, hogy a legtöbbet használt felszereléseket használhatatlanná tegyék, hanem inkább arról, hogy a keveset használt, szinte feleslegessé vált eszközöket hozzák szintbe a legdurvább kiegészítőkkel.
Nagy megbeszélés zajlik a dologgal kapcsolatban jelenleg is, melyet bárki nyomon követhet a redditen. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (14)

stero
stero 2012.01.08. 16:52
Az esetek 90%-ában engi vagyok .. a sniper score-om a "kör"ben nem is látszik :DDD
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TechSpore/stats/383512932/
kopé
kopé 2012.01.08. 17:11
AK47 meg M16? Te jó ég.
Te tudod. Nekem AEK mellett eddig az M416 meg az F2000 jött be leginkább, most gyűröm az L85A2-t és kezd megtetszeni.
Ha felderítő, akkor SV98, illetve kitolom azt is 270ig, hogy minden unlock meglegyen, aztán elkezdem tesztelni az M40A5-öt, az tűnik még ígéretesnek, az L96 számomra túl lágy, Bf2-ben is inkább az M24 jött be, az M98B meg... Kb mint wowban a paladin.
LordMatteo
LordMatteo 2012.01.08. 17:17
AK74 a legpontosabb Assault rifle távolra, bár kicsit lassú a tűzgyorsasága, ezért nem mindig használom, AEK viszont nagyon gyors, és mellé erős. M16A3 meg a kettő között valahol, szerintem nagyon jó. Nem tudom mi vele a problémád. :)
kopé
kopé 2012.01.08. 23:48
Nemtom, én teljesen szubjektív alapon ítélem meg a cuccokat és simán nem jöttek be. Lehet rossz napom volt, mikor próbáltam őket, de kb 3 kör után úgy döntöttem hanyagolom mindkettőt végleg.
KisCsirkee
KisCsirkee 2012.01.12. 17:16
Én is szubjektív ítélem meg a dolgokat. Azokkal játszom, amik bejönnek, nekem tetszenek, nem pedig azokkal, amik statisztikailag a legjobbak.

Az én eddigi kedvenceim:

- Assault: M416+Foregrip+Holo+Heavy barrel/Underslug rail+M320
-> Gyors és viszonylag pontos, a holo pedig abszolút a kedvenc sightom, bármelyik játékban, és itt is iszonyat kényelmes. Amin csak lehet, használom. Az AEK annyira nem tetszett meg. Most az An-94 a következő, ha meglesz. Nem hiszem, hogy olyan, mint a BC2-ben, különben mindenki azzal futkorászna.

- Support: IAR-27+Holo+Heavy Barrel+Foregrip/RPK-74M+RDS+Foregrip+Heavy Barrel
-> Az alap supportokon kívül semmi nem jött be. Az M249 számomra... kezelhetetlen, a most unlockolt Pepcheneg... Pedig katasztrófa, akkora a visszarúgása. Így az alapokkal játszom, azok pedig tetszenek, illetve nemsoká az MG36 kerül sorra, tesztelésre.

- Engineer: UMP-45+Foregrip+Holo+Laser/HK G-53+Holo+Foregrip+Laser
-> Itt ez a kettő jött be. Az UMP-nek kicsi a tárja, míg a G-53 nagyot rúg, de viszonylag jól használhatók.

A Scout/Sniper-ről nem tudok nyilatkozni, az nem az én műfajom. Nagyon.
Hmm... tényleg, kicsit túl van használva erre a foregrip+holo kombó és a heavy barrel, de ez azért van, mert sokkal jobban szeretek hosszabb sorozatokkal/automata tüzeléssel operálni, semmit esetleg pötyögtetéssel, ezért fontos, hogy a hosszú sorozatok se legyenek kontrollálhatlanok, se közel, se távol. Azt, hogy a foregripnek van -accuracy-je, ha célzok, eddig nem is tudtam, nem volt érezhető. Ha komolyan szenvedni kezdek vele a játéksílusommal, akkor leveszem.


Ami viszont egyenlőre szerintem aboszolút értelmetlen, az a bipod. Vagy lesz egy gomb, amivel kilőhetem, hogy lépten-nyomon letámassza, vagy nem is fogom használni. Jópárszor haltam meg amiatt, mert hasra vágtam magam, céloztam volna LMG-vel egy gyors kill érdekében, és elkezdte letámasztani. Nem. Nem erre akarom használni, ilyen áron nem kell. LMG-n kívül maximum sniperre van értelme, AR-re nincs.
ajánlott olvasnivaló