Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Microsoft Flight megjelenés

Ingyenes repülő szimulátor érkezik tavasszal.

2012.01.04. 16:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Microsoft Studios bejelentette, hogy idén tavasszal újabb repülő szimulátorral gazdagodunk a Microsoft Flight képében. A játék ingyen lesz letölthető, és az ígéretek szerint Hawaii szigete felett repkedhetünk majd teljesen szabadon. Persze lesznek küldetések, naponta megújuló feladatok és más kihívások is. Az igazi szimulátor rajongók is megtalálják benne a számításukat, ugyanis a nagy elődökhöz hasonló szintű szimuláció is helyet kap a játékban, aprólékosan kidolgozott belső nézettel. Akit viszont elrettentenek a kapcsolók és gombok ezrei, azok egyszerűen egérrel és billentyűzettel is irányíthatják majd repülőjüket, akár külső nézetből is. Az irányítás egyébként is részletesen testre szabható lesz, így a kezdőktől a profikig mindenki megbirkózik majd vele. A játék a Games for Windows Live rendszert fogja használni, így aki bejelentkezik ide, plusz tartalmakhoz (új repülők, küldetések, online pilóta profil) juthat. Aki pedig pénzt is áldoz rá, azoknak az ingyenes tartalmakon felül is jutnak finomságok, új területek, repülők, és egyedi festések képében. További érdekesség, hogy a Microsoft Flightban debütál az ICON A5 repülő, amit a valóságban csak ez év végén kezdenek majd gyártani, így a játékosok hamarabb ismerkedhetnek meg vele, mint az igazi pilóták.
Akik nem tudnak várni tavaszig a megjelenésre, azoknak sem kell bánkódniuk, hiszen a hivatalos oldalon a képek és videók mellett már a zárt bétára is lehet jelentkezni. ■

Microsoft Flight
A legutóbbi Microsoft Flight cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Drukala
Drukala 2012.01.04. 16:57
Hűha, akkor lehet, hogy megvan a nyári program. Eljutni nulláról egy felszállás/leszállásig.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.