Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paradox Interactive - három bejelentésre készül

Több címet is bemutatnak majd a GDC-n.

2012.02.09. 10:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive beszámolt arról, hogy jelenleg is dolgoznak több különböző projekten a fejlesztőcsapataik, közülük pedig az egyik a Magicka-ért felelős Arrowhead Studios produkciója lesz.
A Project JFK névre keresztelt játék egy nyaktörő sebességű multiplayer öldöklésnek készül, melyet a már említett Arrowhead fejleszt és olyan irányvonalnak tűnik, amerre a Paradox a jövőben terjeszkedni kíván. A Project Revenge-t a Critical Studios fejleszti és annyit árultak el róla, hogy mindössze két barátra és egy gonosz ellenségre lesz majd szükségünk hozzá, mely azt a képet formálja bennem, hogy ez valami kis létszámú multiplayer játék, vagy egy kooperatív módot is tartalmazó fejlesztés lesz. Végül pedig itt a Project Silverado, melyért a Zeal Game Studio lesz felelős, és kombinálja a shootereket a valós idejű stratégiai játékokkal és az asztali háborús játékokkal, nyakonöntve egy "enyhe" sci-fi körítéssel. Érdekesen hangzik, bár az ilyen próbálkozások eddig nem arattak nagy sikert, inkább rétegjátéknak számítottak.
Végre többet megtudunk majd a War of The Roses-ről is, mely egy kaszabolós, közelharci és középkorban játszódó akciójáték lesz, valamint elhozzák nekünk a Game of Dwarves-t is, ami reméljük már többet tud, mint amit a legutóbbi videóban láttunk róla. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!