Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

ORION: Dino Beatdown - megint a dínók...

Újra támadnak az őshüllők, talán most nem úgy, mint a Dino D-Day esetében.

2012.02.21. 09:43 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Először is szögezzük le, a játéknak tényleg ez a címe, ORION: Dino Beatdown - emésszétek kicsit -, viszont így indulhatna a legrosszabb címek éves díjáért. De lépjünk túl ezen, hiszen a cím nem minden - csak az első dolog, ami egy játék kapcsán az ember szeme elé kerül.
Nos nézzük, mi is jár majd márciusban a 10 dollárunk ellenében: dinoszauruszok, jetpackek, kooperatív játékmenet egészen 5 játékosig, valamint szabadon bejárható terep, ahol ezek a lények kószálnak, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy lehetőségeinkhez mérten túléljük. Annyira nem fair, hogy a dínók nem kapnak jetpacket, de hát istenem, az embereknek kell nyerni, nincs mese.
Lesz egyszemélyes kampány is, így a magányos farkasoknak sem kell kihagyni a programot, ha épp arra éheznek majd márciusban, a nagy Mass Effect 3 láz közepén, hogy legyilkoljanak pár őshüllőt, mondjuk egy harci robot segítségével - igen, ilyen is lesz a játékban. Valahogy egyébként az egész a Giants és a Carnivores keresztezésére emlékeztet; az előbbire talán a színvilág miatt, az utóbbira pedig természetesen a dinoszauruszhent miatt, de lehet ezeket az érzéseket csak belőlem váltja ki. A lényeg az, hogy készüljetek, mert márciusban eljön egy újabb dínóapokalipszis, mely a Steam és az OnLive rendszerében kezdi meg hódító útját. ■

hozzászólások (2)

SwitcX88
SwitcX88 2012.02.21. 12:12
Fú, ez kell!
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.02.21. 18:48
Kicsit sem fest rosszul, már csak a mutáns dínón lovagoló robotcowboy kellene bele a Turok Evolutionből, és tökéletes lenne.

Ha 10 dollárt nem is perkálok ki érte, Steam leárazáson vagy free weekenden tuti adok majd neki egy esélyt.
ajánlott olvasnivaló