For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - szabadon, de nem elveszve

Az új rész az előzőhöz hasonlóan nyitott világú lesz, de nem veszünk majd el benne.

2012.02.27. 09:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Far Cry 2 kétségkívül sok olyan tulajdonsággal bírt, mely kiemelhette volna a szürke középmezőnyből. Ám a készítőknek nem sikerült ezeket egy olyan kerek egésszé gyúrni, amilyenné szerették volna. A készülő Far Cry 3-ban azonban igyekeznek azokat a hibákat kiküszöbölni, melyek végül a második részt a süllyesztőbe küldték. Erről Jamie Keen, a játék vezető designere mesélt egy interjú során.
"A nyílt világ fantasztikus volt, de végeredményben nem vezetett sehova. Remek volt, hogy minden elérhető volt, de elvesztetek benne. Most szeretnénk biztosra menni, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. Fontos, hogy ugyanaz a felfedezni való megmaradjon, de kell, hogy valami vezessen titeket. Ugyanennyire fontos az is, hogy szabadnak érezhessétek magatok, amit azzal érünk el, hogy bármit megtehettek, amit akartok. A játék mindig mindent megenged majd. Nem akarjuk, hogy a világ által korlátozva érezzétek magatokat, ha például gyorsan szeretnétek eljutni valahova, lesz rá lehetőség. Ha csak kocsikázni akartok, hát rajta. Le akartok ugrani egy szikláról? Hajrá. Azt szeretnénk, ha játék közben azt mondogatnátok - milyen jó lenne, ha megtehetném, hogy... hoppá, meg is tehetem! Minden megengedett, ez nagyon fontos számunkra!"
Keen röviden kitért a második rész maláriájára, amit alapvetően jó dolognak tartott azok számára, akik szeretik a realizmust, de a legtöbb játékos frusztrálónak találta. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.