Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Elindult a magyar PlayStation Store

A tartalmat folyamatosan töltik fel a Sonynál.

2012.03.05. 17:16 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Sony

Elhárultak a technikai problémák, így végre a mai napon elindulhatott a magyar PlayStation Store is. A Sony hazánkban elérhető online áruházában jelenleg az elmúlt két hónap újdonságai vannak fent, ami kb. 500 tételt jelent, de további 1500 címet töltenek fel az elkövetkező napok során. A PlayStation Plus szolgáltatásra március 7-étől lehet majd előfizetni. A rendszer már elfogadja a magyar bankkártyákat, a boltokba pedig hamarosan megérkeznek a feltöltőkártyák is. ■

hozzászólások (3)

gregmerch
gregmerch 2012.03.06. 07:06
Én a Resident Evil HD részeit várom, de nagyon! Meg néhány egyéb régi jóságot (Gran Turismo HD, stb.)... Ezek miatt sajnáltam, hogy nincs idehaza PSN Store. Talán a 2008-as PoP Epilogue-ját is beszerzem majd végre.
balays82
balays82 2012.03.06. 08:44
Én egyelőre nem lettem meggyőzve, hogy váltani kellene az angol accountról, vagy csinálni mellé egy magyart. Ami kellett, eddig is meg tudtam venni, az árak pedig semmivel nem tűnnek kedvezőbbnek, mint fontban megállapítva. Az is igaz, hogy gyerekcipőben van még az egész, kell egy kis idő, amíg feltöltik tartalommal. Az sem mindegy, hogy a magyar PS Plus milyen szolgáltatásokat fog nyújtani, mert ott pl. a havi 1200 forintos előfizetési díj nem vészes. Mivel azonban a trófeák nem importálhatóak, biztosan nem költözöm át véglegesen.
gregmerch
gregmerch 2012.03.06. 09:56
Nekem igazság szerint nem kell váltanom, mindig is magyar volt az accountom. Volt persze angol illetőségű is, de nem tudtam itthoni bankkártyát használni hozzá. (Biztos ment volna, ha nagyon neki fekszem, de nem tettem.) Így most nekem ez a hazai bevezetés tök jól jött :-). Kíváncsi vagyok milyen lesz a végleges választék (XBL-on szerintem meglehetősen gyér például.)
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.