Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - Rush mód helyett új játékmód

A Close Quarters új pályáin debütál a Conquest Domination.

2012.03.19. 16:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A DICE néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy készül a Battlefield 3 új DLC-je, a Close Quarters, mely négy új pályát és tíz új fegyvert ad majd az alapjátékhoz. Ma azonban az is kiderült, hogy ezeken az új pályákon sem Rush módban, sem pedig sima Conquest módban nem játszhatunk, ezek helyett egy új mód, a Conquest Domination debütál majd. Erről Niklas Fegraeus beszélt egy interjú során.
"El kellett kaszálnunk azt a szándékunkat, hogy a már jól bevált és működő játékmódjainkat sokkal kisebb térbe helyezzük. Azonnal láttuk, hogy a Rush mód, melyben nagy utat kell megtennünk M-COM-tól M-COM-ig, egyszerűen nem fér bele fizikálisan. Ezért a figyelmünket a Conquest módra összpontosítottuk, és arra, hogyan tudnánk összeegyeztetni ezt a Battlefieldre leginkább jellemző játékmódot az új környezettel. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a zászlók védelme, és merőben új taktikai elemek kapnak helyet az új játékmód apró különbségei miatt. Ezek hasonlítani fognak a már jól ismert taktikákra. Figyelnünk kell a lépések zajára, gránátokkal fedezni a falakat és a sarkokat, és közben folyamatosan kommunikálni a többi játékossal."
Fegraeus pár szót a másik bejelentett DLC-ről, az Armored Killről is ejtett, melyben elárulta, hogy komoly újdonságokra számíthatunk a járművek terén. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (12)

LordMatteo
LordMatteo 2012.03.20. 17:48
Szerencsére ezek a szobányi pályák (CS 1.6-ban emlékeztek a "rats" nevű mapra, amikor egy konyhában kellett játszani?) tökéletesen alkalmatlanok warozni, maximum 4v4-es bohóckodások lesznek rajta, az meg kit érdekel most.

Armored Killel az a baj hogy azok a mapok első hallásra kb Firestorm 2.0 lesznek, csak több épülettel, azaz megintcsak alkalmatlan bármiféle kompetitív játékra. :(

:love: EA
Royce95
Royce95 2012.03.20. 18:15
Nem, hanem a stílusára. Amúgy LordMatteo az Armored Killben nem nagyon nagyok lesznek a pályák, nagyon sok járművel (köztük új tankokkal, meg mobil tüzérséggel)? Miért lenne használhatatlan az a DLC?
LordMatteo
LordMatteo 2012.03.20. 18:53
Tüzérségről nem tudok semmit, új tankról is csak pletyka szintjén a Leo2A6-os terjeng.

Én a kompetitív, azaz versenyjellegű használhatatlanságról írtam - az Op. Firestormon jelenleg 2 repülő, egy attackheli, és 3 tank található, 3 zászlóra, hatalmas pályán. Egy 8v8 waron ez úgy néz ki, hogy 2 ember repül, 2 helizik, 4 tankozik, és nincs gyalogos. Oké, hogy járművek, meg conquest, csak ez már a ló másik oldala. :)

Vszg. ezt a vonalat viszik tovább, de kupákra, ladderekre így ezek a pályák alkalmatlanok lesznek (max azok a csapatok választják majd, akik semmi mást nem akarnak csak szopatni az ellenfelet, akár olyan áron is hogy ők szenvednek).

Publikolni biztosan jó lesz, a Bf2-ben az egyik kedvencem Highway Tampa volt, oldalanként 6 vagy 7 tankkal...
Yourmom
Yourmom 2012.03.20. 20:44
En nem ertelek, en csak azt irtam hogy a multkori cikkben mar elore megjosoltam.:P Nem olyan hulyek, hogy ilyen nagy palyanak valo rushos zaszlot raknak, ilyen kis cod szeru mapokban.:D De tudom, amugy nekem se tetszik ez az egesz zart teres dolog, de most mit lehet csinalni. Es amit irtal roycenak, hogy a tankok csak pletyka szinten terjednek, nos szerintem nem poenbol a neve "Armored kill".
Royce95
Royce95 2012.03.21. 15:12
Én itt olvastam a mobil tüzérségről: http://bf3blog.com/battlefield-3-armored-kill/
Szerintem az új tank az orosz Armata lesz, meg talán valami új amerikai tank is lesz benne már akkor.
ajánlott olvasnivaló