Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hogyan készült a Nadirim Del'Hanak karaktere?

Felgyorsított video a rajzolás folyamatáról.

2012.03.20. 14:56 | szerző: Dino | kategória: Játék

Egy érdekes, felgyorsított videóban mutatja be a Twisted Tribe, hogy egyik grafikusuk, Havancsák Gyula hogyan készítette el a Nadirimben szereplő Del'Hanak karaktert. Az Óramű őrzője címet viselő harci gépet Kempelen generális készítette, karjai óriási pengékben végződtek - most Kempelen sírjában található meg, élettelenül... vagy mégse annyira élettelenül? A Nadirim világában erre is fény derülhet. ■

Nadirim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Nadirim

hozzászólások (6)

sipec
sipec 2012.03.21. 04:19
"aliens" :D
rootshaper
rootshaper 2012.03.21. 09:16
annyira konnyunek tunik, aztan nekiallsz te is nagy egoval es ilyen palcikaembereknel nem jutsz tovabb :D
stero
stero 2012.03.21. 10:10
Fejből tényleg nehéz rajzolni ilyesmit. Nekem van digi táblám szoktam rajzolni ps-ban .. de másolni akármit, nagyon egyszerű. Aztán ha már sokat másoltál elkezdesz magadtól is random alakzatokat, figurákat rajzolni és rájössz, hogy nem olyan vészes. Szépen sorjában, először a vázat gyakorlod (emberi alakok arányai stb) aztán elhelyezed a térben (erre még progi is van, nem is kell hozzá nagy térlátás), kidolgozod a végtagjaikat, ezt meg lehet tanulni pár nap alatt tökéletesen, és jé .. tudsz embert rajzolni, innentől kezdve már csak a fény kiindulópontját és élességét kell magadban meghatároznod, hogy melyek legyenek az árnyékos részek. Ha le tudsz rajzolni egy embert akkor le tudsz rajzolni akármit. Ha mégsem akkor fogsz egy képet és megnézed egy általad lerajzolni kívánt állat, tárgy, lény anatómiáját. Valóban nem olyan bonyolult és könnyűnek is tűnik, viszont ilyen alapok nélkül lehetetlenség elkészíteni egy fele ilyen jót is.
SwitcX88
SwitcX88 2012.03.21. 15:16
Amit leírtál ennyire egyszerűen, az több év kemény munka gyümölcse :-D

Egyébként Havancsák több műve is marha jó. Egyik kedvencem a Memory Garden: Carnage Carnival borítója.

Ilyen speed painting több is kikerült a Nadirimtól, az egyik kedvencem a Cossacks-re emlékeztető épület.
http://www.youtube.com/watch?v=a_Z_Os51HWc&feature=player_embedded
stero
stero 2012.03.22. 20:23
Nem kell évekig csinálni. Persze nem hátrány. A videóban látható rajz természetesen nem egy 5 hónapos autodidakta tréning gyümölcse.
ajánlott olvasnivaló