Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Ghost Recon: Commander

Már elérhető a játék Facebookra készült változata.

2012.05.21. 19:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft április elején jelentette be, hogy a készülő két Ghost Recon játék mellett egy harmadik is fejlesztés alatt áll, mely a Facebook közösségi oldalon keresztül lesz elérhető. A Tom Clancy's Ghost Recon: Commander ma meg is jelent, így bárki számára elérhető az ígéretes alkotás. Egy felülnézetes taktikai akciójáték érdekessége, hogy a küldetésben részvevő csapat minden egyes tagja egy valós személy lesz a Facebookról. ■

Ghost Recon: Commander
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost Recon: Commander

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2012.05.22. 07:28
Próbáltam. Háááát ez sem egy irodai FB játék (kivéve, ha egy atomerőmű az irodai géped). Ezen kívül több csalódás is ért, pedig nagyon vártam. mivel alapvetően egy X-Com/Jagged Alliance jellegű játék:

- Piszokul szaggat
- Más FB-s játékokban is fizetni kell a pluszokért, de itt a legalapabb töltényért is perkálni kell, ami játszhatatlanná teszi
- Úgy volt, hogy játszhatunk egy csapatban ismerősökkel, nos ez csak annyit jelent, hogy egyedül játszol ugyan, de a csapattársadat (akit az AI irányít), az ismerősöd profilképével jelölik meg és ami XP-t kap, azt megkapja az ismerősöd is, plusz még fizetned is kell neki (virtuális pénzben), ami mondjuk jópofa dolog, de szó sincs coop-ról.
GeryG
GeryG 2012.05.22. 09:01
Szóval egy sokadik Ubi-s lehúzás? :D
Lacko
Lacko 2012.05.22. 09:39
Furcsa, de én azt hittem hogy ez egy olcsó promóciós kiegészítő a Future Soldier megjelenéshez. Szóval szerintem ez egy reklám... lett volna, ha nem kéne a töltényért is fizetni. Egyszóval, igen, az lett belőle, amit írsz.
ajánlott olvasnivaló