Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metal Gear Rising: Revengeance megjelenési dátum

Jövő év elején érkezik a játék.

2012.06.01. 11:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami a Castlevania: Lords of Shadow 2 mellett egy másik régen várt játékról is szolgáltatott új információkkal. Egészen pontosan lerántotta a leplet az évek óta készülő, és azóta gyökeresen átalakuló Metal Gear Rising: Revengeance megjelenési dátumáról. Sajnos konkrét időpontot nem jelöltek meg a kiadónál, de azt elárulták, hogy a játék 2013 elején kerül a boltok polcaira. A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett, melyben a játékmenet is látható néhány jelenet erejéig. Ezek alapján pedig kijelenthetjük, hogy ez a Metal Gear már nem az a Metal Gear, amit korábban megismerhettünk. ■

Metal Gear Rising: Revengeance
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Metal Gear Rising: Revengeance

hozzászólások (5)

GustyX
GustyX 2012.06.01. 13:53
Ha a Max Payne 3-at és a DmC-t kritizálják a név, játékmenet, külső miatt, akkor ez globális flame war kell hogy okozzon valamennyi fórumon...

Nekem a játékmenet tetszik, csak kár hogy irtózom az ilyen jellegű animetől...
GeryG
GeryG 2012.06.01. 14:28
Én anno az első két részt, és a negyediket próbáltam ki, érdekesek voltak egy ideig, de hamar rájuk untam. De az emlékeim szerint ez inkább a lopakodásról szólt, nem?! Na ehhez képest ez az ugra-bugra levegőben kaszabolás egy hangyányit elüt az eredeti koncepciótól... :)
GustyX
GustyX 2012.06.01. 14:31
De még mekkora az a hangya!!! :D
balays82
balays82 2012.06.01. 14:51
Nem véletlenül került ki a címből a Solid, jelezve ezzel, hogy nem fog szorosan az eredeti sorozathoz kapcsolódni ez a rész. Raiden marad, más nem nagyon. Volt is bőven rajongói felháborodás a 2009-es bejelentés óta, úgy tudom, részben ez is a névváltás oka. Amúgy sincs Metal Gear Solid Hideo Kojima aktív közreműködése nélkül, itt meg csak producer, de szerintem inkább csak azért, hogy ott legyen a neve. A Platinum Games viszont jó csapat, a Bayonetta és a Vanquish vonalán haladva ebből is kisülhet valami jó. Metal Gear Solid 5 meg biztosan lesz majd valamikor.
GeryG
GeryG 2012.06.01. 15:05
Bayonettához nem volt szerencsém, viszont a Vanquish finoman szólva se nyerte el a tetszésem.

De nyilván ez annak tudható be, hogy már nem kötnek le a "hűdenagyonrohanokmiközbenmindenhonnanlőnekrámdeúgysehalokmeg" típusú játékok.
Ettől függetlenül a Platinum Games még csinálhat jó játékot ebből. :)
ajánlott olvasnivaló