Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 3 - gameplay bemutató

Egy francia útszakaszt leshetünk meg.

2012.07.27. 10:11 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mindig megdobban a szívem, mikor valami rali játék készül megjelenni, a fejlesztők nem igazán kényeztetnek el ebben a kategóriában. Annak ellenére, hogy a WRC 2 kifejezetten nem tetszett, még bízok abban - mivel másban nem tudok - hogy ez a rész már inkább kielégíti majd a rali versenyzők vágyait.
A rövidke bemutatóban egy francia pályaszakaszt tekinthetünk meg, melyben a legszembetűnőbb az, hogy a grafikában szinte semmi változás nem esett és érthetetlen módon a bemutató nem pilótafülke nézetből zajlik, hanem amolyan lebegő kamerával, a kocsi mögül. Ez a nézet nekem árkádos érzéseket sugall, de várjuk ki azért a dolgok végét, biztos lesz lehetőség a pilótafülkéből is vezetni, csak annak bemutatását későbbre tartogatják. A hivatalos honlapon is belenézhettek egy még ennél is rövidebb trailerbe, ott azért a motor megcsillantja csillogtatással kapcsolatos tudását és gyönyörűen rajzol ki elénk havas tájakat, el kell ismerni. A megjelenés az eddigiek szerint október 12-re várható. ■

WRC 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WRC 3

hozzászólások (1)

Snapsz
Snapsz 2012.08.01. 12:30
Hát ez egy kicsit karcsú, de nem teszek hirtelen kijelentést, amíg meg nem jelenik a játék. Bár ezek az "official" játékok sosem arról voltak híresek, hogy jók lennének. Az előző két WRC epizód sem volt valami nagy eresztés.
ajánlott olvasnivaló