Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The War Z - képek és részletek

Készül az első zimbes-zombis MMO, mit szóltok?

2012.08.02. 14:11 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

"Ez egy olyan MMO lesz, amit még sohasem láttál" - olvashatjuk bármelyik közelgő megjelenésű tömegesen játszható szerepjáték reklám dumájában, de már mind tudjuk a The Old Republic és még sok más, nagy hírverést generáló MMO példájából, hogy kétkedve fogadjuk ezen információt. A The War Z esetében meg aztán főleg, hiszen épp, hogy berobbant a köztudatba az ingyenes ARMA II mod, a Day Z, mire bejelentenek egy zombis MMO-t, mely ijesztően közeli dátumra ígért megjelenést kapott.
Az eddigi információk szerint a történet öt évvel játszódik a fertőzés kirobbanása után, melynek természetesen az a következménye, hogy az emberiség 99%-a zombivá lett. Olyanok ezek a zombi vírusok, mint a Domestos, az is csak a bacik nagy részét pusztítja el, de sohasem mindet. Na tehát ott tartottunk, hogy zombik... mi is van még? Ja, gyűjtögetés, fegyverek beszerzése, no meg persze a túlélés. Ennél többet nem igazán lehet kihozni már a műfajból.
Ami már sokkal érdekesebben hangzik, az az, hogy nem lesz sem előfizetés, sem mikrotranzakciós marhaság és az összes DLC-t, vagy plusz tartalmat ingyen kapják majd meg a játékosok. Hallom, ahogy kérdezed: "miből fogja fenntartani magát a játék?". Erre még nem tudunk pontos választ adni, az egyik lehetőség talán az lesz, hogy bérelhetőek lesznek szerverek haveri társaságok számára.
További érdekes funkció, vagy hogy is nevezzem, a szintkorlát és egyáltalán a szintlépés és a karakterosztályok hiánya. Úgy hírlik, hogy teljesen testre szabható lesz a karakter, melynek tucatnyi képességet taníthatunk majd meg a játék során, ezzel kialakítva saját játékstílusunkat.
Nagyrészt jól hangzik ez, és ha tényleg minden ígéretüket betartják a srácok, akkor még bármi is lehet belőle. A képeket elnézegetve nem lesz gond a látványvilággal sem, már csak egy igényes játékmenetet kellene összehozniuk idén őszig, ugyanis akkor tervezik elindítani a szervereket. A játékot már elő lehet rendelni, melyhez garantált béta kulcs jár, de azok is próbálkozhatnak, akik csak úgy ki akarják próbálni a játékot. Még a nyárra ígérnek egy béta eseményt, akkor majd bővebben is beszámolunk, végre már saját tapasztalatból. ■

előző
következő
The War Z - képek és részletek
The War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletekThe War Z - képek és részletek
Infestation: Survivor Stories
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Infestation: Survivor Stories

hozzászólások (9)

EvolutioN
EvolutioN 2012.08.02. 23:50
A játékot meg kell venni, de nem lesz havidíj. Sőt elméletileg semmiféle item mall se lesz, valamint a játék megjelenése után egy csomó dlc is jönni fog, amik állítólag szintén ingyenesek lesznek.
david139
david139 2012.08.03. 01:00
És ez mind le van írva a cikkben. De azért köszi.
EvolutioN
EvolutioN 2012.08.03. 03:17
:-D Ja, akkor jó. Száz helyen olvastam a játékról és ezt a cikket már átugrottam, de a hozzászólások alapján úgy gondoltam, h nem írja részletesen a cikk.
rootshaper
rootshaper 2012.08.03. 07:31
köszönöm! :D haverom reklamált, hogy nem elég informatív a hír... de akkor csak ő a hülye :D
Yourmom
Yourmom 2012.08.04. 04:09
Ami engem nagyon izgat, az az hogy korulbelul mennyibe fog kerulni a jatek. Olvastam a honlap forumjan, ahol emberek 30 ra tippeltek, de egyik se volt hivatalos.:/ Mindenesetre, remelem hogy nem lesz tobb 30 nal, mert most elkoltottem majdnem minden filleremet.
ajánlott olvasnivaló