Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Digital Reality játék

A Vietnami Háborúban játszódó valós idejű stratégiai játékot készítenek a magyar fejlesztők.

2002.03.14. 19:13 | Dino | kategória: Játék

Az Imperium Galactica I és II játékokat fejlesztő, mostanában a Haegemoniát fejlesztő Digital Reality egy újabb játékot jelentett be, egy valós idejű stratégiát. A játék még nem kapott végleges nevet, első komolyabb bemutatását pedig a májusi E3-on tervezik. A játékot a francia Monte Cristo cég fogja kiadni, a tervek szerint még az év vége előtt.

A játékról az alábbiakat nyilatkozták a fejlesztők: "A Vietnami Háborúban - szakaszparancsnokként - egyre nehezedő küldetéssorozatban kell helyt állnod. A csapatodban nem csak közkatonák, hanem specialisták is találhatók, és a játékmenet alőrehaladtával egyre több nehézfegyverzet segíti majd a hadviselésed, a gerillataktikát folytató Vietkongok ellen. A játékban az egységeid fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat."

Az új játékhoz a Haegemonia-ban is felhasznált Walker engine-t használják, a játék sajátosságainak megfelelő átalakítások után, így például beleépítettek motion capture támogatást, és a látási viszonyok is a terepnek megfelelően fognak változni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új Digital Reality játék
Új Digital Reality játékÚj Digital Reality játékÚj Digital Reality játék

hozzászólások (47)

Moken
Moken 2002.03.21. 22:03
Te tényleg Digital Reality-s vagy?
Lacko
Lacko 2002.03.22. 08:17
OK. Megértem. Különösen az olcsóságot. És nem is haragszom. Lehet, hogy egy másik topicot kellene nyitni a témának és nem az új játékotokkal kapcsolatban beszélni erről. Jóóóóó, tuuuudom, olyan ez, mint a Brian életében, amikor a jódeai megmentési front összeül, hogy hogyan szabadítsák ki Briant, ahelyett, hogy kiszabadítanák... De hidd el, nem véletlenül van az a jelenet a filmben: ilyen az ember. Simán jó dolog beszélgetni még akár olyanról is, ami nincs.

Egyébként vietnámban mindkét oldalon harcoltak magyarok, ugyhogy megfogtalak! :-))))
'Tacker Takk'
'Tacker Takk' 2002.03.30. 18:46
Ez a Vietnámi játék jó kiugrási lehetőség lenne, mert ha semleges, ha amcsi nézetből közelítik meg a játékot, akkor is könnyen nagy sikere lehet a tengeren túlon. Ami mindenképpen jól jönne a későbbiekben.
Egyébként, el vagyok ájulva Digtial-on, meg a Philos-on is, mert mostanság derült ki, hogy milyen jól meg vannak szervezve az ottani munkálatok. Hiszen mindkét cég saját maga álltal gyártott motorját többesetben is felhasználja, és ez mindenképpen dicséretes ez az magabiztos előrelátás.

Eljön majd a magyar történelmi játékok ideje is, csak várjuk kivárni...majd az unokáink lejátszák a III. Világ háborút a Kárpátmedencében...Isten ments!...
imq
imq 2002.03.30. 19:00
'Tacker Takk'
'Tacker Takk' 2002.04.02. 20:01
Na, nem azért de Attila nagy HUNcraft-os volt, ezért csakis magyar lehetett:) Egyébként a tudósok majdnem bebizonyították hogy Vietnámi volt.
ajánlott olvasnivaló