For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

VideoLogic újdonságok a CeBIT-en

2002.03.20. 22:47 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Kyro sorozatáról ismert cég új videokártyája a 64 MB memóriájú Vivid!XS Elite, mely a PowerVR Kyro II SE chipre épül. A TV kimenetet is tartalmazó, 200 euróba (50.000 Ft) kerülő kártya olyan technológiákat alkalmaz, mint az EnT&L (Enhanced Transform and Lightning), Textur8 (8 rétegű multitextúrázás egy lépésben) vagy a TrueRender FSAA.

A ZXR-500 egy 5.1 csatornás, 65 W összteljesítményű surround hangrendszer, melyet hatcsatornás kimenettel rendelkező hangkártyákra köthetünk. A készlet 80 euróba (20.000 Ft) kerül.
Emellett egy komolyabb hifi hangrendszert is bemutattak, a PURE LiFE 4/10-et. Ezt azonban már elsősorban inkább házimozizáshoz és zenehallgatáshoz ajánlják, mint számítógépekhez, a teljes készlet ára ugyanis 4600 euro (kb. 1.150.000 Ft). A PURE DAP-610ES egy digitális audio processzor, PCM Stereo, Dolby Pro Logic II, DTS és Dolby Digital támogatással, valamint különböző hangszínszabályozási lehetőségekkel, 900 euróért. Az MCP-601ES egy vékony kialakítású, ötcsatornás kimenetű erősítő (1000 euro). A SAT 4 hangszórókészlet 5 darab D'Appolito szatellit sugárzóból áll, melyek mindegyikében két 10 cm és egy 2 cm átmérőjű hangszóró van. Az öt fa dobozú hangszóró ára 400 euro. A rendszer utolsó eleme a SUB 10 mélynyomó, 25 centiméteres hangszóróval, 250 W RMS teljesítménnyel, szabályozható hangerővel és vágási tartománnyal, valamint fázisváltóval, 900 euróért.

Végül egy digitális rádióval is bővült a VideoLogic kínálata. A DAB egy kisméretű, két ceruzaelemmel 15 órán keresztül működő rádióvevő, az ígéretek alapján jó hangminőséggel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.