Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

SimCity 4

2002.05.22. 21:02 | Viper | kategória: E3 2002

Bár a SimCity legutóbbi tagja nem volt annyira sikeres, mint elődei, a készítők 2002 őszén ismételten piacra dobnak egy városépítős szimulátort, a SimCity 4-et.

Mint ahogyan a házat is az alapoknál kell kezdeni, a SimCity 4-ben is az első lépés a város alapjainak megteremtése, vagyis a domborzat kialakítása. Mindenekelőtt meg kell alkotnunk a hegyeket, a folyókat, valamint az erdőket, amelyek majd körülveszik majdani településünket. Aztán jöhet a lakosság: ha jól tervezzük meg az infrastruktúrát, gombaszám nőnek ki a hegyoldalakból a gyönyörű villák, hidak szelik át a folyókat, és ha elég nagy méretű lett városunk, felhőkarcolók csiklandozzák a felhőket. Természetesen az utcák sem lesznek néptelenek, a lakosok gyalogosan és gépjárműveken közlekednek apró-cseprő ügyeik elintézése során - hacsak nem vagyunk annyira ügyetlenek, hogy egy lakatlan várost irányítunk. A fejlesztők egy továbbfejlesztett szimulációs motort ígérnek, amely minden eddiginél nagyobb kihívást jelent majd a játékosoknak.

Az építkezéseken túl persze előre kiszámíthatatlan események rombolást is végezhetnek féltett városunkban. Ahogy már megszokhattuk, lesznek természeti katasztrófák, mint például vulkánkitörés, tornádó, de a lakosok is borsot törhetnek az orrunk alá mondjuk egy nagy tüntetés formájában. Ezekben az esetekben a város tűzoltói és rendőrei állíthatják helyre a nyugalmat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

SimCity 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SimCity 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló