Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

SimCity 4

2002.05.22. 21:02 | szerző: Viper | kategória: E3 2002

Bár a SimCity legutóbbi tagja nem volt annyira sikeres, mint elődei, a készítők 2002 őszén ismételten piacra dobnak egy városépítős szimulátort, a SimCity 4-et.

Mint ahogyan a házat is az alapoknál kell kezdeni, a SimCity 4-ben is az első lépés a város alapjainak megteremtése, vagyis a domborzat kialakítása. Mindenekelőtt meg kell alkotnunk a hegyeket, a folyókat, valamint az erdőket, amelyek majd körülveszik majdani településünket. Aztán jöhet a lakosság: ha jól tervezzük meg az infrastruktúrát, gombaszám nőnek ki a hegyoldalakból a gyönyörű villák, hidak szelik át a folyókat, és ha elég nagy méretű lett városunk, felhőkarcolók csiklandozzák a felhőket. Természetesen az utcák sem lesznek néptelenek, a lakosok gyalogosan és gépjárműveken közlekednek apró-cseprő ügyeik elintézése során - hacsak nem vagyunk annyira ügyetlenek, hogy egy lakatlan várost irányítunk. A fejlesztők egy továbbfejlesztett szimulációs motort ígérnek, amely minden eddiginél nagyobb kihívást jelent majd a játékosoknak.

Az építkezéseken túl persze előre kiszámíthatatlan események rombolást is végezhetnek féltett városunkban. Ahogy már megszokhattuk, lesznek természeti katasztrófák, mint például vulkánkitörés, tornádó, de a lakosok is borsot törhetnek az orrunk alá mondjuk egy nagy tüntetés formájában. Ezekben az esetekben a város tűzoltói és rendőrei állíthatják helyre a nyugalmat. ■

SimCity 4
A legutóbbi SimCity 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.