Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Battlefield 4 - maradunk a jelenben

Lassan a modern hadviselés is eljut a második világháború sorsára. Azaz mindenki halálra fogja unni. Lassan.

2012.08.14. 11:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mindenki vastagon meglepődött, mikor az EA elhintette a Medal of Honor: Warfighter kapcsán, hogy készül a Battlefield 4 és akik megveszik a portékájukat, bétázhatnak is vele. Kísértetiesen hasonlít ez a helyzet arra, ami tavaly a Battlefield 3 bétájával lezajlott, akkor is bárki kipróbálhatta, a MoH vásárlók mindössze pár nappal hamarabb.
No de hagyjuk is a jósolgatást meg a rosszmájúskodást, nézzük inkább, miről számolt be Karl Magnus Troedsson, a DICE egyik nagy koponyája! A lényeg az, hogy nem követik a Call of Duty: Black Ops 2 megoldását, azaz nem tekintenek majd előre a jövőbe a Battlefield 4-gyel, hanem inkább maradnak a jelenben, a modern korok hadviselésénél. Tehát nem lesznek lézerpuskáink, se egy raklapnyi légi-földi drónunk, ahogy az a Black Ops 2 multi videójából már jól látható volt. Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy mivel lesz ez több, mint a Battlefield 3 és mi lesz az, amivel kiérdemli a következő résznek járó, negyedik sorszámot?
Troedsson még azt is elhintette a beszámolója végén, hogy mindez nem jelenti azt, hogy nem lesz egy újabb Bad Company játék is a jövőben, csak egyelőre most a Battlefield gerincét igyekeznek kibővíteni pár plusz csigolya implantátummal. ■

Battlefield 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 4

hozzászólások (9)

cygary
cygary 2012.08.14. 16:13
'Nuff said. De tényleg, rengeteget számít az, hogyha az ember kedvet kap egy játékhoz, mennyire tud benne ismét elmerülni. Az Origin miatt ez már olyan szintre süllyedt, hogy a játékhoz nincsen kedvem a rendszer miatt. Arról nem is beszélve hogy még egyedül is nehéz szervert találni, nem hogy 4-5 embernek. Egy multis játéknál pedig hatalmas hibapont hogyha nem lehet azonnal, szépen, zökkenőmentesen együtt játszani a haverokkal.

Hatalmas mellényúlás volt ez az Origin, bárki bármit is mond. Nem azért mert van Steam, hanem azért mert semmit nem nyújt az EA rendszere. Azon kívül hogy botrány volt körülötte kémkedés miatt, és hogy kötelező felrakni :-D
SwitcX88
SwitcX88 2012.08.14. 16:49
Ennyire számít az origin?
BC2-ben kicsik a pályák, így sokkal pörgősebb a játékmenet. Amúgy is utálom, ha öt percig csak szaladok egyik pontról a másikra. A harmadik késrendszere is idegesítő, nem is beszélve hogy sokszor még mindig nem tudok alapdolgokat átugrani. Szerencsére nincs vadászrepcsi és a claymore is fölös cucc. Sokan nagy klán és háborúbuzik, őket megértem, miért szar a szerintük a bc2. Engem viszont hidegen hagy, hogy egy bokor mögött ratyizzak, míg át tudok iszkolni a következő lyukba.
Az origin meg jó dolog, sokkal olcsóbban tudok rá játékot szerezni. De annyi igaz, ha nem lenne, nem sírnék miatta.
davkar9
davkar9 2012.08.14. 17:00
Így aztán már tényleg nem érdemes megvenni a premiumot.:-X Persze, a bf4 is olyan árban lesz - ha nem több - ezért az összeg odalesz így is úgyis. De azért ilyen egy év (oké, nem ősszel jön de ha jövő nyáron érkezik, az is korai lesz) alatt összecsapott cuccra nem biztos, hogy költ az ember.
GustyX
GustyX 2012.08.14. 17:23
Számomra ez alap, hogy egy BF ne a jövőben játszódjon.

A multiplayer maradhat olyan mint amilyen most, Origin (engem abszolút nem zavar) dettó.

Csak az egyjátékos részen kellene khm...kics....rengeteget javítani. Ne próbálja utánozni a CoD-kat és még akár jól is elsülhet (jobb szeretném, ha inkább a MoH2010 vonalát követnék, mindenféle atomtölte nélkül).

BC3-nak meg örülnék, nagyon bejött. Multiját toltam max 1-2 órát, de ez annyi is marad.
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.14. 19:12
Azért inkább amiatt, amit SwitcX88 (#6) elég jól leírt. BC2 pörgős játékmenete és nincs claymore, se vadászgép. Plusz a helikopter elég jól leszedhető, főleg Vietnamban. Hol máshol vadászhatna az ember tankkal helikopterre? :D

Nálam a Steam sem fut állandóan, de az EA nálam igazából a webes szarsággal tette fel az i-re a pontot, ami miatt - többek közt - meg se vettem a BF3-at a béta után.

GustyX: pedig jó volt a BF2142 is, pedig nem volt benne lézer. A titan módot igen jól kitalálták, no meg a Northern Strike is jól sikerült.
ajánlott olvasnivaló