Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Ghost Recon: Future Soldier Raven Strike DLC

Az új DLC az egyszemélyes kampányra koncentrál, melyhez új küldetéseket ad, valamint az eddiginél sokkal nehezebb feladatok elé állítja a játékosokat.

2012.08.21. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy készül a Ghost Recon: Future Soldier második DLC-je, mely a Raven Strike címet kapta. A letölthető tartalom három új küldetést (Secure Dawn, Cold Walker és Argent Thunder) ad az egyszemélyes kampányhoz, melyek mind nagyméretű pályákon zajlanak majd. A fejlesztők ígérete szerint ezek a küldetések sokkal nehezebbek lesznek az alapjáték feladatainál. Emellett a Guerrilla mód is kibővül egy új pályával, mely a Sawmill nevet viseli. A Raven Strike DLC Xbox 360-ra szeptember 11-én, PlayStation 3-ra szeptember 12-én jelenik meg, a PC-s változatról nem esett szó. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hozzászólások (5)

GustyX
GustyX 2012.08.21. 23:10
Jön PC-re is, szerencsére:).
Részletek hamarosan.

Mivel multiról már letettem, így jobban örülnék több ilyen DLC-nek, mint a multiorientált AS-nak.
balays82
balays82 2012.08.22. 09:12
Nagyszerű hír, nem gondoltam volna, hogy készítenek hozzá egyjátékos módot bővítő DLC-t is. Mivel csak a múlt héten fejeztem be a játékot, így akkor nem is kell sokat várni a folytatásra.
GeryG
GeryG 2012.08.22. 13:45
Egy kérdés: ha jól tudom, PC-n a megjelenéskor kvázi játszhatatlan volt a játék a bugok miatt, ugye? Azóta sikerült ezt orvosolni patchokkal? :)
GustyX
GustyX 2012.08.22. 14:29
A játék topicjában minden benne van, ott találsz választ.

Amúgy nem volt játszhatatlan, legalábbis nálam és sok más embernél futott rendesen. Az 1.4 javított rajta, nálam gyakorlatilag is (igaz minimálisat), másnál viszont nem. De még patchek nélkül is fut rendesen, csak akkor talán fagyogat, legalábbis multiban többször fagyna úgy.
Az 1.5 tovább javítja (elméletben) a teljesítményt, ami szvsz szeptember 10-e környékén érkezik.
Játékot befolyásoló bugról nem igazán olvastam (egy-két embernél), inkább csak mellékes dolgok, mint pl. nem oldja fel XY fegyvert.
Röviden.
GeryG
GeryG 2012.08.22. 16:14
Köszi, kb. ennyire voltam kíváncsi. Egyelőre távol tartottam magam tőle, mert egy ismerősöm csúnyán befürdött vele. Ő mondta, hogy nála kvázi játszhatatlan a játék, de ő a rossz teljesítmény mellett sok bugot is emlegetett. Pedig kőkemény konfigot pakolt össze magának az év elején, szóval ezért is aggódtam kissé... :)

De majd lehet, ha végre valahára visszaszolgáltatja a szerviz az alaplapom, teszek vele egy próbát, mert kíváncsi vagyok!
ajánlott olvasnivaló