Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V - megint képek

Lassan, de biztosan beindul a GTA V marketing gépezete, hisz az elmúlt napokban-hetekben egyre tűntek fel az új képek. A tegnapi mellé most négy újabb felvétel érkezett a galériába.

2012.08.25. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tegnapi képek mellé, melyek az elmúlt napokban bukkantak fel a neten, most újabb felvételek érkeztek a Rockstar aranytojást tojó tyúkja, a GTA sorozat új részéből. A Grand Theft Auto V-ről a bejelentés óta mindössze néhány kósza felvételt és egy rendkívül hangulatos trailert láthattunk, ám az elmúlt időszakban elkezdtek szivárogni az új képek, melyeket reményeink szerint hamarosan talán egy új trailer is követni fog. Emellett várjuk a részleteket is a játékról, hiszen ezekben sem bővelkedünk egyelőre. A legfontosabb, és mindenkit legjobban érdeklő információt is titok övezi egyelőre: mikor jelenik meg a GTA V? ■

előző
következő
Grand Theft Auto V - megint képek
Grand Theft Auto V - megint képekGrand Theft Auto V - megint képekGrand Theft Auto V - megint képekGrand Theft Auto V - megint képek
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (5)

ebegab92
ebegab92 2012.08.25. 17:02
Hát nem tudom,de ez szerintem max. csak köhögve megy majd el a gépemen O.O Ez brutálisan durva grafikailag :D
szcsaba1994
szcsaba1994 2012.08.25. 18:21
Most örülhet majd az ,aki megnyeri a VGA-t. Azzal talán elindul 640*480-ban, minimum grafikán :)

Nagyon hangulatos játéknak néz ki, remélem eléri majd a Vice City színvonalát hangulatban
Sucee
Sucee 2012.08.25. 18:47
Szóval csak én nem vagyok elájulva tőle? (Mondanám, hogy a repülős-folyós képen kívül egyik sem meggyőző, de akkor aztán már nagyon megköveznének... :D )
GeryG
GeryG 2012.08.25. 18:59
Nem csak Te nem vagy elájulva, én se látok bennük semmi egetrengető grafikai hűhát!
Viszont én ennek kimondottan örülök, mivel alapvetően azért remekül néznek ki a képek, plusz a trailer is tetszetős volt. Cserébe viszont nem hiszem, hogy atomerőmű kell majd a futtatáshoz (ahogyan a Max Payne 3 is marha jól néz ki és egy kávéfőzőn is elfut).

A játékmenettől meg nem félek, az eddigi részek is jók voltak, ha csak annyira lesz ez is jó, mint azok, akkor nagy baj nem lehet! :)
Bomc.
Bomc. 2012.08.25. 21:43
Térkép nincs?
ajánlott olvasnivaló