Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb funkció a Borderlands 2-ben, csak GTX tulajdonosoknak

Most nem előrendelésre van szükség, csupán egy felső kategóriás GTX videókártyára. A látvány viszont magáért beszél.

2012.08.30. 08:41 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Tegnap adtuk a tudtotokra, hogy a GameStop-ban előrendelők extra játékmódot kapnak a régóta várt Borderlands 2-höz, ma pedig egy techdemó került napvilágra, melyben azt tekinthetjük meg, hogy milyen látványt fog nyújtani a játék azok számára, akiknek kellőképpen erős videókártya van a gépükben.
Az NVIDIA PhysX technológiájának köszönhetően a felső kategóriás kártyák tulajdonosai egészen lenyűgöző effekt-kavalkádban gyönyörködhetnek majd, melyben nem is a rongybaba effektus és a szerteszét hulló tetemek fogják a prímet vinni, hanem a különböző fegyverek használata után fennmaradó törmelék, vagy trutyi, ahogy majd lentebb látjátok. Lesz olyan gránát, mely mielőtt felrobbanna, magához szívja az apróbb kavicsokat, rongydarabokat, majd ezt a robbanáskor szétdobja a szélrózsa minden irányába. Ugyanez hatással lesz a rongyokra is, zászlókat téphetünk le a helyéről, és szaggathatunk apró darabokra. A videóban megnézhetitek, hogy néz ki a játék egy GTX kártyával és nélküle, erősen érezhető a különbség és már most lefele görbül a szám, hogy nekem ebből ki kell maradnom egyelőre.
Bónuszként a sorstársaimnak még egy videóval igyekszem a kedvükben járni, hiszen egy órányi gameplay után már mindenki elfelejti, hogy másoknak micsoda törmelék áradat van a képernyőjén, míg nekik marad a "mezei" robbanás. Bizony, egy teljes óra Borderlands 2 gameplay is vár rátok, ráadásul Randy Pitchford prezentálásában. ■Borderlands 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 2

hozzászólások (28)

rootshaper
rootshaper 2012.08.30. 22:02
ASUS VGA-t kell venni, ez a helyzet :D
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.31. 11:49
Palit sem jobb, meg ebben az esetben egyedül magad okolhatod. Először azért, mert spúr voltál venni egy jobb márkát, másfelől meg azért, mert nem vitted vissza. Nyilván nem kell elmondani, hogy driver baja van (ha van egyántalán és nem más szoftver okozza), hanem adod a hülyét, hogy lefagy, nem jó, akármi. Előbb-utóbb kicserélik. Kivéve persze, ha valami teszkó gazdaságos helyen vetted, aminek csak webshopja van, az is Romániából fut és már meg is szűntek. S gondolom az oprendszered is szín legális.
stero
stero 2012.08.31. 13:10
Az oprendszerem legális, ACOMP-nál vettem, összeállított gép volt, ilyet tettek bele ez van. Vissza vinni? Mégis mit mondok nekik? Hogy TRD-ezik? Megköszönik szépen, nem a vga hibája .. egész egyszerűen iylen az nvidia, valakinek a feszültség miatt csinálja, valakinek a driver miatt, valakinek azért mert palit, valakinek azért mert noname, valakinek azért mert ütközik valamivel, valakinek meg csak úgy megmagyarázhatatlan okokból. Látom sosem volt TDR-ed és sosem jártál utána a miértjének, de ha nem vágod ezt a problémát akkor nem tudom minek ugatsz bele.
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.31. 13:45
"nem a vga hibája .. egész egyszerűen iylen az nvidia"

Most akkor döntsd már el, hogy a VGA hibája vagy sem... mindenesetre az, hogy ez "ilyen", nem elfogadható magyarázat. Igen, vidd vissza, hogy szar. Nem volt TDR-em, mert én inkább magam válogatom az alkatrészeket, de eleget olvastam róla. Mivel pont, hogy nem te magad válogattad az alkatrészeket, hanem kész gépet vettél, bizony joggal viheted vissza. Saját magad válogatott alkatrészek esetén valóban nincs garancia az inkompatibilitásra. Ha én is elfogadtam volna, hogy a GB kártya ilyen, sosem cserélik ki, mert csak néha kapcsolta ki a monitort és került tetszhalott állapotba. Gondolom te sem a fáról szeded a pénzt, hogy a 100-150eFt-s gépedbe csak így belenyugodj... én tuti visszavinném, hogy aztán a bolt hogyan játssza le az nVidiával vagy bárki mással, az már az ő bajuk.
stero
stero 2012.08.31. 14:19
Az a baj, hogy a tdr az nem egy ilyen hiba .. vissza viszem azt mondom rossz, megnézik, működik, hát ennek semmi baja. Használják hetekig és nem értik, hogy mi a bajom mert ez működik, kész. Most 1 hónapja nincs tdr, majd egyszer csak megint lesz. volt, hogy fél évig nem volt. Teljesen random. Ha visszaviszem nekik akkor megy egy 3-4 hónapos hajcihő mire kiderítenek valamit az ügyben és kapok egy új kártyát, nekem ennyit nem ér az egész inkább kicserélem, egy alig 20 000 ft-os kártyáért nem fogok hónapokig vesződni a szervizzel .. megtanultam, hogy no nvidia (egy jó darabig amíg ez végleg meg nem oldódik). Hogy a vga hibája-e vagy sem .. láthatod, hogy képlékeny én magam sem tudom, de hardwer cserével másoknak nem oldódott meg a probléma, vagyis csak akkor oldódott meg ha ATI-ra cserélték. Új oprendszer, új driver nem oldotta meg, valakinek az új táp segített. A vga működik .. de valami körülötte nagyon büdös és a franc se tudja, hogy micsoda .. ezért utálatos hiba a tdr. A gyártónak is hiába küldöd vissza, megnézik működik, letesztelik működik, minden ok .. náluk minden ok .. nálad meg egy tök jó konfigurációval NEM JÓ. Átviszed havernhoz ott sem jó, a harmadik havernál meg már jó .. wattafakk? .. Így vidd vissza szervizbe.
ajánlott olvasnivaló