25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újabb Splinter Cell: Blacklist játékmenet-trailer

Korábban már láthattuk ezt a küldetést egy 11 perces bemutató során, ám akkor a játékos végig rambózott a pályán. Most megnézhetjük, hogyan lehet ezt elegánsan és csendben végrehajtani.

Írta: GeryG 5 hozzászólás

Már az E3-on és a gamescomon is csorgathattuk a nyálunkat a Splinter Cell: Blacklistre, mely a Ubisoft lopakodós sorozatának legújabb része lesz, és a tervek szerint sok tekintetben visszatér az eredeti koncepcióhoz. A két kiállításon ugyanazt a pályát mutatták be a fejlesztők, mely a most érkezett új traileren is látható, ám van egy aprócska különbség. Míg a gamescomos 11 perces videón a Sam Fishert irányító játékos voltaképpen végig rambózott a pályán, szitává lőve minden szembe jövő ellent, addig a mostani bemutatón pont ennek ellenkezőjét igyekeznek prezentálni. A különbségek szemléltetésére néha párhuzamosan mutatják a két játékmenetet. A Splinter Cell játékok alapvető eleme a lopakodás, és a high-tech kütyük alkalmazása, és ez nem lesz másképp a Blacklist esetében sem. A trailerben megnézhetjük, hogyan lehet elegánsan, mindenféle feltűnést kerülve végrehajtani a feladatot. A Splinter Cell: Blacklist 2013 tavaszán jelenik meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Shanghai

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2013. augusztus 23. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11519]
Nekem azért az nem tetszett ebben a videóban, hogy fényes nappal 1 méterre elgrasszálni egy őr mellett... ez nagyon gamey.

Mondjuk azzal már nem jövök elő, hogy a pickupon lévő géppuskás látóterének a szélén kapaszkodni egy háztetőn, világító zöld gallérral se kimondott életbiztosítás. ;) De ilyesmi mondjuk volt a korábbi részekben is. Viszont ilyen közel őrhöz csak sötétben lehetett lopózni egy folyosón, nem pedig fényes nappal egy réten. Ráadásul az őr félig felénk is fordul (tehát a szeme sarkából észrevehette volna Samet, aki nem túl terepszínű hacukát választott ehhez a faluhoz.
Attak
Attak [445]
Upsz,most látom,beelőztek :D
Attak
Attak [445]
Na meg Sam eredeti hangja is megjöhetne...
en vagyok az
en vagyok az [138]
Remelem a megjelenesig meg beszelnek Michael Ironside -al es akkor kiraly lessz !!!
GustyX
GustyX [7048]
Visszatért a hullacipelés??? Na, már csak pár egyebet kell még javítani és nem lesz semmi gond a játékkal :D.

Bár a falhoz lapulás is lehetne a régimódi.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)