Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Splinter Cell: Blacklist játékmenet-trailer

Korábban már láthattuk ezt a küldetést egy 11 perces bemutató során, ám akkor a játékos végig rambózott a pályán. Most megnézhetjük, hogyan lehet ezt elegánsan és csendben végrehajtani.

2012.09.02. 14:39 | GeryG | kategória: Játék

Már az E3-on és a gamescomon is csorgathattuk a nyálunkat a Splinter Cell: Blacklistre, mely a Ubisoft lopakodós sorozatának legújabb része lesz, és a tervek szerint sok tekintetben visszatér az eredeti koncepcióhoz. A két kiállításon ugyanazt a pályát mutatták be a fejlesztők, mely a most érkezett új traileren is látható, ám van egy aprócska különbség. Míg a gamescomos 11 perces videón a Sam Fishert irányító játékos voltaképpen végig rambózott a pályán, szitává lőve minden szembe jövő ellent, addig a mostani bemutatón pont ennek ellenkezőjét igyekeznek prezentálni. A különbségek szemléltetésére néha párhuzamosan mutatják a két játékmenetet. A Splinter Cell játékok alapvető eleme a lopakodás, és a high-tech kütyük alkalmazása, és ez nem lesz másképp a Blacklist esetében sem. A trailerben megnézhetjük, hogyan lehet elegánsan, mindenféle feltűnést kerülve végrehajtani a feladatot. A Splinter Cell: Blacklist 2013 tavaszán jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (5)

GustyX
GustyX 2012.09.02. 15:58
Visszatért a hullacipelés??? Na, már csak pár egyebet kell még javítani és nem lesz semmi gond a játékkal :D.

Bár a falhoz lapulás is lehetne a régimódi.
en vagyok az
en vagyok az 2012.09.02. 16:28
Remelem a megjelenesig meg beszelnek Michael Ironside -al es akkor kiraly lessz !!!
Attak
Attak 2012.09.02. 16:29
Na meg Sam eredeti hangja is megjöhetne...
Attak
Attak 2012.09.02. 16:30
Upsz,most látom,beelőztek :D
Lacko
Lacko 2012.09.03. 14:19
Nekem azért az nem tetszett ebben a videóban, hogy fényes nappal 1 méterre elgrasszálni egy őr mellett... ez nagyon gamey.

Mondjuk azzal már nem jövök elő, hogy a pickupon lévő géppuskás látóterének a szélén kapaszkodni egy háztetőn, világító zöld gallérral se kimondott életbiztosítás. ;) De ilyesmi mondjuk volt a korábbi részekben is. Viszont ilyen közel őrhöz csak sötétben lehetett lopózni egy folyosón, nem pedig fényes nappal egy réten. Ráadásul az őr félig felénk is fordul (tehát a szeme sarkából észrevehette volna Samet, aki nem túl terepszínű hacukát választott ehhez a faluhoz.
ajánlott olvasnivaló