Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már játszható a Farmville 2

A Zynga közösségi kertrendező köre folytatódik.

2012.09.06. 08:43 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Megnyitotta kapuit mindenki számára a Zynga új fejlesztése, a Farmville 2 mely a beígértekhez híven egy majdnem teljesen 3D motort kapott és hozzá egy aranyos dizájnt, ami sokkal emberközelibbé teszi a játékot.
De nem merül ki az újdonságok száma ennyiben, a 3D látvánnyal jön a forgatható tárgyak lehetősége is, valamint végre valahára van jobbklikk opció is a játékban. Mindezt pedig az Adobe Flash Player 11 hajtja, szóval le a kalappal a fejlesztők előtt. Az ígéretek szerint továbbá több, jelentőségteljes szociális funkciót is elhoztak nekünk, melyek a segítségnyújtó barátok új kezelési módját is magában foglalják. Kijelölhetünk segítőket, akiknek aztán mi mondhatjuk meg, hogyan segítsenek a farmunkon.
Biztos sokan ragaszkodnak még régi farmjukhoz, nekik lehet jó hír, hogy a Zynga ígérete szerint azt is tovább fogja fejleszteni, mivel két külön csapat dolgozik a két játék javítgatásán. Már most bele is vetheted magad a játékba, mindössze egy Facebook account kell hozzá, ami valljuk be, ma már majdnem olyan, mint a személyi igazolvány. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló