Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Mass Effect játék és valami egészen más, a BioWare műhelyében

A két doktor lelépett, de a gőzhenger nem áll le.

2012.09.19. 14:30 | rootshaper | kategória: Játék

Greg Zeschuk és Ray Muzyka végleg otthagyta a BioWare játékgyárát, és valami egészen másba akarnak fogni, de ez innentől minket nem is igazán érdekel, hiszen egyikük sem akar többet a játékfejlesztéssel foglalkozni. Szomorú, hogy a két alapító tag otthagyta a céget, de a munka nem áll le, újabb bejelentések érkeztek a srácoktól.
Egyrészt készül a Mass Effect új DLC-je, mely az Omega űrállomáson játszódik, másrészt pedig egy új Mass Effect univerzumban játszódó játék is készül, mely már nem Shepard kalandjait fogja a szemünk elé tárni. Ezen felül pedig még van elég emberük arra is, hogy valami egészen új, eddig nem ismert címmel rukkoljanak elő, melyet teljesen a nulláról kezdtek el írni és ígéretük szerint új játéktechnikai megoldásokkal fognak a szeretetünkbe férkőzni vele.
"Miközben Casey folyamatosan felügyeli az új Mass Effect játék fejlődését, azzal is foglalatoskodik, hogy ő és csapata valóra váltsák elképzeléseiket egy teljesen új, fiktív univerzum megalkotásával." - közölte Aaryn Flynn a BioWare blogon keresztül.
Bármi is legyen az az új játék és bármi készüljön is a Mass Effect univerzumban, amint többet tudunk róluk, azt rögtön megosztjuk veletek is. ■

hozzászólások (20)

Dark Archon
Dark Archon 2012.09.20. 15:02
SPOILER
Akinek nem esett le az első résznél, annak a másodiknál már le kellett, hogy akármit csinálsz, sok minden nem változik, csak amit te is felvázoltál: adott arcok nem jelennek meg, vagy egyántalán nem lesznek ott vagy helyettesítik mással. A válaszok se nagyon befolyásolnak semmit. Meghalt a tanács? Püff neki, itt egy másik... egyébként, bizonyos körülmények közt nem kapod meg a 3 választás lehetőségét :) Ha meg igen, akkor te döntöd el, melyik legyen, szóval te befolyásolod :-D
McCl@ne
McCl@ne 2012.09.20. 15:10
Olvasgatva ezt a topikot nagyon úgy érzem, mintha 1000 éves lennék. Anno a Bioware neve azt jelentette, hogy minőségi és tartalmas szerepjáték, most pedig arról megy a duma, hogy a végletekig herélt akció-rpg-jüknél ésszerű lenne egy olyan folytatás, ami annak a CoD-osított verziója lenne :(

Még szerencse, hogy ezzel a szánnivaló leépüléssel egy időben beindult ez a Kickstarter őrület is, ami majd - talán! - ontani fogja magából a tartalmas játékokat, ahol gondolkodni és taktikázni is kell, nem csak "van sztori, hero és csak menni előre olyan CoD stílusban." :-/
gothmog
gothmog 2012.09.20. 15:17
Project Eternity-t lesd majd meg!;-)
McCl@ne
McCl@ne 2012.09.20. 19:51
Láttam, láttam! Szerelem első látásra, a sokadik már! 1-2 év múlva elkezdenek ezek majd elkészülni, nagyon nagy áradat lesz! :)
cygary
cygary 2012.09.21. 17:51
A kickstarter nekem is szimpi, de én még azért várnék a csodával. Elég egy-két olyan eset ahol a játék valamiért mégsem készül el, vagy nem olyan lesz mint amilyennek az emberek képzelték, vagy épp a fejlesztők reklámozták. És innentől máris kevésbé lesz szimpatikus a tömegek számára.

Ettől eltekintve jó dolognak tartam, és remélem előbb utóbb eljutunk odáig hogy kihagyjuk az EA-Activision féle szörnyeket, és a játékért áldozott pénz egyből a fejlesztőkhöz vándorol. De egyelőre még szkeptikus vagyok az ilyesmivel.
ajánlott olvasnivaló