Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titokzatos Borderlands 2 DLC a láthatáron?

Még semmi sem biztos, de ha a jelek beigazolódnak, jó dolgoknak nézünk elébe.

2012.09.20. 13:31 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Úgy fest, hogy a még hazánkban meg sem jelent Borderlands 2-höz már rég dolgoznak egy "Torque" kódnéven illetett kiegészítő tartalmon, mégpedig a The Workshop fejlesztőcsapata. Ha valakinek esetleg nem mond semmit a név, a Sorcery című PS Move játék fejlesztését tudhatják magukénak.
A bizonyítékokat a The Workshop munkatársainak önéletrajzai alapján ásták elő, tudta meg a Kotaku, ugyanis az egyik pályatervező és animátor CV-jében - amit azóta már kivettek belőle - megemlíti, hogy dolgozott a Borderlands 2-n, egész pontosan annak egy Toque kódnevű projektjén. Egy másik pályatervező önéletrajzában pedig az szerepel, hogy egy nagyon sikeres, AAA kategóriás játék kiegészítőjén dolgozik, mely több, mint 10 óra játékidőt tartogat.
Mivel a Borderlands 2 már alapból hatalmas méretekkel bír, ha a játékidőt tekintjük, jól hangzik, hogy még ehhez is hozzá tudnak tenni akár 10 óra plusz tartalmat. Ha mindez beigazolódik, akkor bízhatunk abban, hogy olyan minőségi kiegészítő tartalmakat kapunk majd a játékhoz, amilyeneket az elsőhöz is készítettek. ■

Borderlands 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló