For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A StarCry távoli univerzumokba repíthet

Mi születhet néhány sci-fi fanatikus és a Crysis szerelméből?

2012.10.02. 15:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már négy éve fejlesztés alatt áll az első Crysis idejében elkezdett mod, mely a StarCry névre hallgat és többek közt a Stargate univerzumot igyekszik FPS-be önteni. Bezony, szép nap ez a mai, hiszen ahogy az Abe's Oddysee újragondolás is a retró hangulatra hajlamos játékosok szívét dobogtatta meg, úgy a Stargate cím is valószínűleg hasonló érzéseket vált ki sokatokból.
Miért is nem született eddig egy rendes Stargate játék? Végtelen lehetőségek tárházát nyújthatja a féregjáratokon való utazás és idegen világok felfedezése, melyből akár egy, a TV sorozathoz hasonló szériát is lehetne alkotni, 1-2 havonta megjelenő missziókkal, melyek más és más helyszínekre kalauzolják el a játékosokat. De persze most nem az én ötletelésem az apropója ennek a cikknek, hanem a már beharangozott, négy éve fejlesztés alatt álló mod. A csomag eddig 1000 sci-fi témájú objektumot, 2000 új textúrát, 20 fegyvert és 1000 sor dialógust tartalmaz. A húsz fegyver közt pedig ott vannak a Goa'uld nép energiafegyverei és még egy fénykard is!
"A mod a jelenlegi állapotában első végigjátszásra megközelítőleg 8 óra játékidőt tartogat. Rengeteg sci-fi utalás található benne TV sorozatokra, filmekre és játékokra is egyaránt, eredeti, saját ötletekkel megtámogatva, mely így is egy egybefüggő sztorit tartogat a játékosoknak. A mod nem a Stargate univerzumon alapul, annak ellenére, hogy felfedezhető sok hasonlóság, csak a főhős egy igazi SG fanatikus. Lehet, hogy ez egy előzmény a Crysis-hez? Vagy egy álom? A végén meglátod!"
Innen tudjátok letölteni a csomagot, melyhez szükséges természetesen az alapjátékra is. ■

Crysis
A legutóbbi Crysis cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.