Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magától fejlődő mesterséges intelligenciával felvértezve érkezik az Overgrowth

A Lugaru folytatása kimondottan érdekessé kezd válni.

2012.10.17. 08:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Wolfire és a Lugaru neve nem biztos, hogy mindenki számára ismerős lesz, de az szinte biztos, hogy ha az Overgrowth végre megjelenik, bekerülhet a maradandó eredeti alkotások gyűjteményébe. A legújabb alfa videóból a mesterséges intelligencia önképző jellegét tekinthetjük meg, melyben nem biztos, hogy elegendő lesz ugyanazt a gombot nyomogatni megállás nélkül. Egy gombbal győzedelmeskedő barátnők, rettegjetek!
Amellett, hogy a játék motorja is teljesen a nulláról lett megírva, az ellenségeket irányító mesterséges intelligencia is különleges lesz. Kiismeri majd mozdulatainkat és azokban mintázatokat tud majd felfedezni, így ha ugyanazokat a kombókat használjuk állandóan, könnyen ki fogja majd védeni azokat. Ellenben egy-egy meglepő, váratlan ütéssel könnyen meg lehet szívatni. Ennek érdekében a reakcióidőt is emberközelivé állították be, mert ugye tudjuk, hogy a számítógép kicsit fürgébben tud reagálni dolgokra, mint mi.
Aki ki akarja próbálni a nyulas őrületet, előrendelheti a játékot 30 dollárért, és ehhez hozzáférést kap az összes alfa és nyilván a béta verziókhoz is. ■

hozzászólások (2)

stero
stero 2012.10.18. 18:16
Csinálnak egy ekkora király verekedős játékot ÉS ELBASSZÁK NYULAKKAL??? NANEEEE!!!!
rootshaper
rootshaper 2012.10.18. 19:36
biztos lehet majd modokat írni hozzá :D
ajánlott olvasnivaló