Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Összejött a 2 millió a Star Citizen fejlesztésére

Most már csak a fejlesztőkön múlik, mit hoznak ki a játékból.

2012.10.26. 10:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Komoly mennyiségű pénzt sikerült Chris Robertsnek és csapatának összeszedni az ambiciózus Star Citizen projektre, melyről már egyszer nagy örömmel számoltunk be. A csapat nem bízta a véletlenre a dolgot, egyszerre indította el a virtuális kolduló kalapot a Kickstarteren és a hivatalos honlapon is, mely összegeket egybeszámolva elérték a 2 millió dollárt.
Roberts azt mondta, hogy csak a minimális összeg van meghatározva, viszont ha az megvan, akkor további funkciókra és lehetőségekre számíthatunk. Ilyenek például az új animációk és videó betétek, helyszínek, hajók és egyéb nyalánkságok, melyek csak a rajongókon múlik, hogy bekerülnek-e a játékba, vagy sem. Egyelőre nincsenek meghatározva, hogy mekkora összegnél mit kapunk pluszba a játékhoz, viszont még hátravan a gyűjtögetésből 25 nap, így bőségesen van idő arra, hogy akár az összeg dupláját is összekaparják a fejlesztők a projekthez.
A kész játék egyszeri vétel lesz, erről biztosítottak minket, tehát csak apróságokért lehet majd fizetni mikrotranzakciókkal, de beruházás nélkül is megszerezhetőek lesznek ezek a cuccok a játékon belül, ez mindössze a türelmetleneknek szól. Ha eddig esetleg nem tettétek volna meg, olvassátok el részletesebb beszámolónkat is a játékról, aztán pedig nézzétek meg a trailert 5-6 alkalommal és mondjátok, hogy nem lesz állat a cucc! ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló